Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Importance of Carbohydrates in Bread Making (in Turkish)
Year 1990 ,
Volume: 15 Issue: 1, - , 01.02.1990
Recai Ercan
Abstract
Karbonhidratlar çok fazla miktarda ve geniş olarak yayılmış gıda komponentleridir. Bu nedenle, karbonhidratlar buğday ve ürünlerinin de ana maddesidir.
Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi
Year 1990 ,
Volume: 15 Issue: 1, - , 01.02.1990
Recai Ercan
Abstract
Karbonhidratlar çok fazla miktarda ve geniş olarak yayılmış gıda komponentleridir. Bu nedenle, karbonhidratlar buğday ve ürünlerinin de ana maddesidir.
There are 0 citations in total.
Cite
APA
Ercan, R. . (1990). Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi. Gıda, 15(1).
AMA
Ercan R. Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi. The Journal of Food. February 1990;15(1).
Chicago
Ercan, Recai. “Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi”. Gıda 15, no. 1 (February 1990).
EndNote
Ercan R (February 1, 1990) Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi. Gıda 15 1
IEEE
R. . Ercan, “Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi”, The Journal of Food , vol. 15, no. 1, 1990.
ISNAD
Ercan, Recai. “Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi”. Gıda 15/1 (February 1990).
JAMA
Ercan R. Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi. The Journal of Food . 1990;15.
MLA
Ercan, Recai. “Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi”. Gıda, vol. 15, no. 1, 1990.
Vancouver
Ercan R. Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi. The Journal of Food. 1990;15(1).
GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/