BibTex RIS Cite

Importance of Carbohydrates in Bread Making (in Turkish)

Year 1990, Volume: 15 Issue: 1, - , 01.02.1990

Abstract

Karbonhidratlar çok fazla miktarda ve geniş olarak yayılmış gıda komponentleridir. Bu nedenle, karbonhidratlar buğday ve ürünlerinin de ana maddesidir.

Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi

Year 1990, Volume: 15 Issue: 1, - , 01.02.1990

Abstract

Karbonhidratlar çok fazla miktarda ve geniş olarak yayılmış gıda komponentleridir. Bu nedenle, karbonhidratlar buğday ve ürünlerinin de ana maddesidir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Recai Ercan This is me

Publication Date February 1, 1990
Published in Issue Year 1990 Volume: 15 Issue: 1

Cite

APA Ercan, R. . (1990). Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi. Gıda, 15(1).
AMA Ercan R. Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi. The Journal of Food. February 1990;15(1).
Chicago Ercan, Recai. “Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi”. Gıda 15, no. 1 (February 1990).
EndNote Ercan R (February 1, 1990) Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi. Gıda 15 1
IEEE R. . Ercan, “Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi”, The Journal of Food, vol. 15, no. 1, 1990.
ISNAD Ercan, Recai. “Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi”. Gıda 15/1 (February 1990).
JAMA Ercan R. Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi. The Journal of Food. 1990;15.
MLA Ercan, Recai. “Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi”. Gıda, vol. 15, no. 1, 1990.
Vancouver Ercan R. Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi. The Journal of Food. 1990;15(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/