BibTex RIS Cite

Fermented Milk Products in Nutrition (Turkish with English Abstract))

Year 1983, Volume: 8 Issue: 6, - , 01.12.1983

Abstract

In summing up the most important nutritional properties of fermented milk products can be listed in the following way:            - The digestion and resorption of proteins is increased,            - Influence on the acidity of the stomach,             - Allergic reaction against native protein are reduced,            - The digestibility and absorption of fat is increased,            - A consumption of fermented milk products by lactose intolerants seems to be possible,            - Increased secretion of digestive juices,            - Retention of calcium, phosphorus and iron is improved,            - The content of the vitamins B1, B2, niacin and folic acid is increased,            - Antimicrobial and anticarcinogenic properties are assumed,            - The keeping quality of the product is improved,            - High organoleptic quality. 

Beslenme Açısından Fermente Süt Ürünleri

Year 1983, Volume: 8 Issue: 6, - , 01.12.1983

Abstract

-

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Publication Date December 1, 1983
Published in Issue Year 1983 Volume: 8 Issue: 6

Cite

APA Beslenme Açısından Fermente Süt Ürünleri. (1983). Gıda, 8(6).
AMA Beslenme Açısından Fermente Süt Ürünleri. The Journal of Food. December 1983;8(6).
Chicago “Beslenme Açısından Fermente Süt Ürünleri”. Gıda 8, no. 6 (December 1983).
EndNote (December 1, 1983) Beslenme Açısından Fermente Süt Ürünleri. Gıda 8 6
IEEE “Beslenme Açısından Fermente Süt Ürünleri”, The Journal of Food, vol. 8, no. 6, 1983.
ISNAD “Beslenme Açısından Fermente Süt Ürünleri”. Gıda 8/6 (December 1983).
JAMA Beslenme Açısından Fermente Süt Ürünleri. The Journal of Food. 1983;8.
MLA “Beslenme Açısından Fermente Süt Ürünleri”. Gıda, vol. 8, no. 6, 1983.
Vancouver Beslenme Açısından Fermente Süt Ürünleri. The Journal of Food. 1983;8(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/