BibTex RIS Cite

A Research on Analytical Properties of Tea Bags (in Turkish)

Year 1984, Volume: 9 Issue: 2, - , 01.04.1984

Abstract

Paket Türk çaylarının dem ögesini veren kuru madde nicelikleri farklı bulunmamasına karşın tanen niceliği Rize ve daldırma çayda yüksek bulunmuştur. Kafein miktarı 2.50 g/100 g sınırının altında bulunmuştur. Toplam şeker 8.90-12.80 g/100 g, toplam titre edilebilir tanen 6.07-15.91 g/100 g ve suda çözünür kuru madde 29.00-36.57 arasında bulunmuştur.

Paket Çayların Analitik Nitelikleri Üzerinde Araştırma

Year 1984, Volume: 9 Issue: 2, - , 01.04.1984

Abstract

Paket Türk çaylarının dem ögesini veren kuru madde nicelikleri farklı bulunmamasına karşın tanen niceliği Rize ve daldırma çayda yüksek bulunmuştur. Kafein miktarı 2.50 g/100 g sınırının altında bulunmuştur. Toplam şeker 8.90-12.80 g/100 g, toplam titre edilebilir tanen 6.07-15.91 g/100 g ve suda çözünür kuru madde 29.00-36.57 arasında bulunmuştur.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Ünal Yurdagel This is me

Publication Date April 1, 1984
Published in Issue Year 1984 Volume: 9 Issue: 2

Cite

APA Yurdagel, Ü. . (1984). Paket Çayların Analitik Nitelikleri Üzerinde Araştırma. Gıda, 9(2).
AMA Yurdagel Ü. Paket Çayların Analitik Nitelikleri Üzerinde Araştırma. The Journal of Food. April 1984;9(2).
Chicago Yurdagel, Ünal. “Paket Çayların Analitik Nitelikleri Üzerinde Araştırma”. Gıda 9, no. 2 (April 1984).
EndNote Yurdagel Ü (April 1, 1984) Paket Çayların Analitik Nitelikleri Üzerinde Araştırma. Gıda 9 2
IEEE Ü. . Yurdagel, “Paket Çayların Analitik Nitelikleri Üzerinde Araştırma”, The Journal of Food, vol. 9, no. 2, 1984.
ISNAD Yurdagel, Ünal. “Paket Çayların Analitik Nitelikleri Üzerinde Araştırma”. Gıda 9/2 (April 1984).
JAMA Yurdagel Ü. Paket Çayların Analitik Nitelikleri Üzerinde Araştırma. The Journal of Food. 1984;9.
MLA Yurdagel, Ünal. “Paket Çayların Analitik Nitelikleri Üzerinde Araştırma”. Gıda, vol. 9, no. 2, 1984.
Vancouver Yurdagel Ü. Paket Çayların Analitik Nitelikleri Üzerinde Araştırma. The Journal of Food. 1984;9(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/