BibTex RIS Cite

A Study on the Production and some Characteristics of Koumiss (Turkish with English Abstract)

Year 2000, Volume: 25 Issue: 5, - , 01.10.2000

Abstract

Koumiss chiefly made from mere's milk is a fermented dairy product as well, both for healthy and nutritional characteristics. In this study; Koumiss production techniques, koumiss composition made in İzmir and organic acid contents were determined by HPLC (High Performance Liquid Chromatography) 

Kımız Üretimi ve Özellikleri Üzerinde bir Araştırma

Year 2000, Volume: 25 Issue: 5, - , 01.10.2000

Abstract

Kımız genellikle kısrak sütünden üretilen sağlık ve besleyici özellikleri açısından önem taşıyan fermente bir süt içeceğidir. Çalışmada kımız üretim yöntemleri, bölgemizde üretilen kımızın bileşimi ile örneklerde bulunan organik asit miktarları HPLC ile belirlenmiştir.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Ö. Kınık This is me

S. Akalın This is me

S. Gönç This is me

Publication Date October 1, 2000
Published in Issue Year 2000 Volume: 25 Issue: 5

Cite

APA Kınık, Ö. ., Akalın, S. ., & Gönç, S. . (2000). Kımız Üretimi ve Özellikleri Üzerinde bir Araştırma. Gıda, 25(5).
AMA Kınık Ö, Akalın S, Gönç S. Kımız Üretimi ve Özellikleri Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. October 2000;25(5).
Chicago Kınık, Ö., S. Akalın, and S. Gönç. “Kımız Üretimi Ve Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda 25, no. 5 (October 2000).
EndNote Kınık Ö, Akalın S, Gönç S (October 1, 2000) Kımız Üretimi ve Özellikleri Üzerinde bir Araştırma. Gıda 25 5
IEEE Ö. . Kınık, S. . Akalın, and S. . Gönç, “Kımız Üretimi ve Özellikleri Üzerinde bir Araştırma”, The Journal of Food, vol. 25, no. 5, 2000.
ISNAD Kınık, Ö. et al. “Kımız Üretimi Ve Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda 25/5 (October 2000).
JAMA Kınık Ö, Akalın S, Gönç S. Kımız Üretimi ve Özellikleri Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. 2000;25.
MLA Kınık, Ö. et al. “Kımız Üretimi Ve Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda, vol. 25, no. 5, 2000.
Vancouver Kınık Ö, Akalın S, Gönç S. Kımız Üretimi ve Özellikleri Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. 2000;25(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/