BibTex RIS Cite

Some Compounds Effecting Volatile Oils and Aromas of Citrus Fruits (in Turkish)

Year 1985, Volume: 10 Issue: 1, - , 01.02.1985

Abstract

Uçucu yağ, isminden de anlaşılacağı gibi uçucu nitelikteki bir çok maddeden oluşan, bitkilerden veya bitkisel droglardan, su veya su buharı destilasyonuyla elde edilen oda sıcaklığında sıvı ve bazen donabilen, uçucu, kuvvetli kokulu ve yağımsı karışımlar olarak tarif edilir. Uçucu yağ, bir çok familyalar yanında, tropik ve subtropik bazı meyveler de de bulunur. Bunların başında turunçgil meyveleri gelmektedir.   

Turunçgil Uçucu Yağları ve Aromalarına Etkili Bazı Bileşenler

Year 1985, Volume: 10 Issue: 1, - , 01.02.1985

Abstract

Uçucu yağ, isminden de anlaşılacağı gibi uçucu nitelikteki bir çok maddeden oluşan, bitkilerden veya bitkisel droglardan, su veya su buharı destilasyonuyla elde edilen oda sıcaklığında sıvı ve bazen donabilen, uçucu, kuvvetli kokulu ve yağımsı karışımlar olarak tarif edilir. Uçucu yağ, bir çok familyalar yanında, tropik ve subtropik bazı meyveler de de bulunur. Bunların başında turunçgil meyveleri gelmektedir.   

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Ali Bayrak This is me

Publication Date February 1, 1985
Published in Issue Year 1985 Volume: 10 Issue: 1

Cite

APA Bayrak, A. . (1985). Turunçgil Uçucu Yağları ve Aromalarına Etkili Bazı Bileşenler. Gıda, 10(1).
AMA Bayrak A. Turunçgil Uçucu Yağları ve Aromalarına Etkili Bazı Bileşenler. The Journal of Food. February 1985;10(1).
Chicago Bayrak, Ali. “Turunçgil Uçucu Yağları Ve Aromalarına Etkili Bazı Bileşenler”. Gıda 10, no. 1 (February 1985).
EndNote Bayrak A (February 1, 1985) Turunçgil Uçucu Yağları ve Aromalarına Etkili Bazı Bileşenler. Gıda 10 1
IEEE A. . Bayrak, “Turunçgil Uçucu Yağları ve Aromalarına Etkili Bazı Bileşenler”, The Journal of Food, vol. 10, no. 1, 1985.
ISNAD Bayrak, Ali. “Turunçgil Uçucu Yağları Ve Aromalarına Etkili Bazı Bileşenler”. Gıda 10/1 (February 1985).
JAMA Bayrak A. Turunçgil Uçucu Yağları ve Aromalarına Etkili Bazı Bileşenler. The Journal of Food. 1985;10.
MLA Bayrak, Ali. “Turunçgil Uçucu Yağları Ve Aromalarına Etkili Bazı Bileşenler”. Gıda, vol. 10, no. 1, 1985.
Vancouver Bayrak A. Turunçgil Uçucu Yağları ve Aromalarına Etkili Bazı Bileşenler. The Journal of Food. 1985;10(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/