BibTex RIS Cite

Rheological Properties of Bread (Turkish with English Abstract)

Year 1985, Volume: 10 Issue: 3, - , 01.06.1985

Abstract

Although many foodstuffs are developed, today bread has still great importance and effective position in human nutrition. The factors effecting bread quality are considered important as well as the studies carried on bread production.  In this paper the studies which were made to determine the rheological properties of bread and improved instruments and methods were discussed.   

Ekmeğin Reolojik Özellikleri

Year 1985, Volume: 10 Issue: 3, - , 01.06.1985

Abstract

Ekmek; geliştirilen pek çok gıda maddesine rağmen insan beslenmesindeki yerini ve önemini günümüzde de korumaktadır. Ekmek, üretimi konusunda yapılan çalışmalar yanında ekmeğin kalitesini etkileyen faktörler üzerinde de önemle durulmaktadır. Bu derlemede ekmeğin reolojik özelliklerini belirlemek için yapılan çalışmalar ile geliştirilen alet ve yöntemler tartışılmıştır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

S. Sezgin Ünal This is me

M. Hikmet Boyacıoğlu This is me

Publication Date June 1, 1985
Published in Issue Year 1985 Volume: 10 Issue: 3

Cite

APA Ünal, S. S. ., & Boyacıoğlu, M. H. . (1985). Ekmeğin Reolojik Özellikleri. Gıda, 10(3).
AMA Ünal SS, Boyacıoğlu MH. Ekmeğin Reolojik Özellikleri. The Journal of Food. June 1985;10(3).
Chicago Ünal, S. Sezgin, and M. Hikmet Boyacıoğlu. “Ekmeğin Reolojik Özellikleri”. Gıda 10, no. 3 (June 1985).
EndNote Ünal SS, Boyacıoğlu MH (June 1, 1985) Ekmeğin Reolojik Özellikleri. Gıda 10 3
IEEE S. S. . Ünal and M. H. . Boyacıoğlu, “Ekmeğin Reolojik Özellikleri”, The Journal of Food, vol. 10, no. 3, 1985.
ISNAD Ünal, S. Sezgin - Boyacıoğlu, M. Hikmet. “Ekmeğin Reolojik Özellikleri”. Gıda 10/3 (June 1985).
JAMA Ünal SS, Boyacıoğlu MH. Ekmeğin Reolojik Özellikleri. The Journal of Food. 1985;10.
MLA Ünal, S. Sezgin and M. Hikmet Boyacıoğlu. “Ekmeğin Reolojik Özellikleri”. Gıda, vol. 10, no. 3, 1985.
Vancouver Ünal SS, Boyacıoğlu MH. Ekmeğin Reolojik Özellikleri. The Journal of Food. 1985;10(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/