BibTex RIS Cite

Determination of Epoxy Fatty Acids in C. syriaca schrad. Oil by TLC and GLC Methods (in Turkish)

Year 1985, Volume: 10 Issue: 4, - , 01.08.1985

Abstract

Bu araştırmada pelemir tohum (C. syriaca schrad.) yağındaki epoksi yağ asitleri, ince tabaka (TLC) ve gaz kromatografisi (GLC) metodları ile saptanmaya çalışılmıştır. Mono ve diepoksi yağ asitleri ile birlikte monohidroksi ve a-b-keto yağ asitleri de bulunmuştur.

Pelemir Tohum (C. syriaca schrad.) Yağında Bulunan Epoksi Yağ Asitlerinin İnce Tabaka (TLC) ve Gaz Kromatografisi (GLC) Metodları İle Belirlenmesi

Year 1985, Volume: 10 Issue: 4, - , 01.08.1985

Abstract

Bu araştırmada pelemir tohum (C. syriaca schrad.) yağındaki epoksi yağ asitleri, ince tabaka (TLC) ve gaz kromatografisi (GLC) metodları ile saptanmaya çalışılmıştır. Mono ve diepoksi yağ asitleri ile birlikte monohidroksi ve a-b-keto yağ asitleri de bulunmuştur.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Nejat Altıniğne This is me

Publication Date August 1, 1985
Published in Issue Year 1985 Volume: 10 Issue: 4

Cite

APA Altıniğne, N. . (1985). Pelemir Tohum (C. syriaca schrad.) Yağında Bulunan Epoksi Yağ Asitlerinin İnce Tabaka (TLC) ve Gaz Kromatografisi (GLC) Metodları İle Belirlenmesi. Gıda, 10(4).
AMA Altıniğne N. Pelemir Tohum (C. syriaca schrad.) Yağında Bulunan Epoksi Yağ Asitlerinin İnce Tabaka (TLC) ve Gaz Kromatografisi (GLC) Metodları İle Belirlenmesi. The Journal of Food. August 1985;10(4).
Chicago Altıniğne, Nejat. “Pelemir Tohum (C. Syriaca schrad.) Yağında Bulunan Epoksi Yağ Asitlerinin İnce Tabaka (TLC) Ve Gaz Kromatografisi (GLC) Metodları İle Belirlenmesi”. Gıda 10, no. 4 (August 1985).
EndNote Altıniğne N (August 1, 1985) Pelemir Tohum (C. syriaca schrad.) Yağında Bulunan Epoksi Yağ Asitlerinin İnce Tabaka (TLC) ve Gaz Kromatografisi (GLC) Metodları İle Belirlenmesi. Gıda 10 4
IEEE N. . Altıniğne, “Pelemir Tohum (C. syriaca schrad.) Yağında Bulunan Epoksi Yağ Asitlerinin İnce Tabaka (TLC) ve Gaz Kromatografisi (GLC) Metodları İle Belirlenmesi”, The Journal of Food, vol. 10, no. 4, 1985.
ISNAD Altıniğne, Nejat. “Pelemir Tohum (C. Syriaca schrad.) Yağında Bulunan Epoksi Yağ Asitlerinin İnce Tabaka (TLC) Ve Gaz Kromatografisi (GLC) Metodları İle Belirlenmesi”. Gıda 10/4 (August 1985).
JAMA Altıniğne N. Pelemir Tohum (C. syriaca schrad.) Yağında Bulunan Epoksi Yağ Asitlerinin İnce Tabaka (TLC) ve Gaz Kromatografisi (GLC) Metodları İle Belirlenmesi. The Journal of Food. 1985;10.
MLA Altıniğne, Nejat. “Pelemir Tohum (C. Syriaca schrad.) Yağında Bulunan Epoksi Yağ Asitlerinin İnce Tabaka (TLC) Ve Gaz Kromatografisi (GLC) Metodları İle Belirlenmesi”. Gıda, vol. 10, no. 4, 1985.
Vancouver Altıniğne N. Pelemir Tohum (C. syriaca schrad.) Yağında Bulunan Epoksi Yağ Asitlerinin İnce Tabaka (TLC) ve Gaz Kromatografisi (GLC) Metodları İle Belirlenmesi. The Journal of Food. 1985;10(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/