BibTex RIS Cite

Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili bir Araştırma

Year 1985, Volume: 10 Issue: 5, - , 01.10.1985

Abstract

Araştırma Mart 1984 tarihinde Ankara il sınırları içinde bulunan maden Tetkik ve Araştırma Enstitüsünde (M.T.A.) yemek yiyen 193 memur ve 107 işçi olmak üzere toplam 300 kişi üzerinde yapılmıştır. Kurumada günde 630 kg ekmek alınmaktadır. Bu ekmeğin personelde servis edilemeden artan miktarı günde ortalama olarak %11.1 olarak bulunmuştur.

A Study on Consumption and, Wastage of bread at the Institutional Food Services and the Prevention of Wasting (Turkish with English Abstract)

Year 1985, Volume: 10 Issue: 5, - , 01.10.1985

Abstract

This study had been conducted on 300 people working and eating their one meal at the institution of M.T.A. in Ankara. The amount of daily bread bought to the institution approximately 630 kg, but it has been determined that 11.1% of this bread was left over uneaten.    

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Aşkın Yüksel This is me

Perihan Arslan This is me

Publication Date October 1, 1985
Published in Issue Year 1985 Volume: 10 Issue: 5

Cite

APA Yüksel, A. ., & Arslan, P. . (1985). Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili bir Araştırma. Gıda, 10(5).
AMA Yüksel A, Arslan P. Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili bir Araştırma. The Journal of Food. October 1985;10(5).
Chicago Yüksel, Aşkın, and Perihan Arslan. “Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı Ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili Bir Araştırma”. Gıda 10, no. 5 (October 1985).
EndNote Yüksel A, Arslan P (October 1, 1985) Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili bir Araştırma. Gıda 10 5
IEEE A. . Yüksel and P. . Arslan, “Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili bir Araştırma”, The Journal of Food, vol. 10, no. 5, 1985.
ISNAD Yüksel, Aşkın - Arslan, Perihan. “Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı Ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili Bir Araştırma”. Gıda 10/5 (October 1985).
JAMA Yüksel A, Arslan P. Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili bir Araştırma. The Journal of Food. 1985;10.
MLA Yüksel, Aşkın and Perihan Arslan. “Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı Ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili Bir Araştırma”. Gıda, vol. 10, no. 5, 1985.
Vancouver Yüksel A, Arslan P. Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili bir Araştırma. The Journal of Food. 1985;10(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/