66 ve 78 randımanlı unların 100 gramından; 0.5; 1.0; 1.5 g ince öğütülmüş Konya ve Kayseri pelemir tohumları, küspeleri ve 1.0, 1.5, 3.0 g ham yağlarını içeren katımlı serilerden ekmekler yapılmış ve bunların 1., 24., 48., 72. saatlerdeki bayatlama derecelerinin ölçüsü olan kompresibilite değerleri saptanmıştır.
66 ve 78 randımanlı unların 100 gramından; 0.5; 1.0; 1.5 g ince öğütülmüş Konya ve Kayseri pelemir tohumları, küspeleri ve 1.0, 1.5, 3.0 g ham yağlarını içeren katımlı serilerden ekmekler yapılmış ve bunların 1., 24., 48., 72. saatlerdeki bayatlama derecelerinin ölçüsü olan kompresibilite değerleri saptanmıştır.
Primary Language | Turkish |
---|---|
Journal Section | Articles |
Authors | |
Publication Date | October 1, 1985 |
Published in Issue | Year 1985 Volume: 10 Issue: 5 |