BibTex RIS Cite

Modelling of Thermophysical Properties of Sour Cherry Juice (in English)

Year 1992, Volume: 17 Issue: 6, - , 01.12.1992

Abstract

The multiparameter model of some of the thermophysical properties of cherry juice as functions of temperature and concentration were developed. The experimental data of density and viscosity was used for the necessary approaches. By the aid of a microcomputer the models were modified and the graphs of them were drawn. The models suited to the experimental data satisfactorily.

Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce)

Year 1992, Volume: 17 Issue: 6, - , 01.12.1992

Abstract

Vişne suyunun yoğunluk ve akışkanlığının sıcaklık ve derişime bağlı olarak değişimi modellenmiştir. Gerekli yaklaşımlar için deneysel veriler kullanılmıştır. Bilgisayar aracılığıyla bu modeller geliştirilmiş ve grafikleri çizilmiştir. Modeller deneysel sonuçlara yeterli uyumu sağlamıştır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Levent Bayındırlı This is me

Onur Özsan This is me

Publication Date December 1, 1992
Published in Issue Year 1992 Volume: 17 Issue: 6

Cite

APA Bayındırlı, L. ., & Özsan, O. . (1992). Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce). Gıda, 17(6).
AMA Bayındırlı L, Özsan O. Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce). The Journal of Food. December 1992;17(6).
Chicago Bayındırlı, Levent, and Onur Özsan. “Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce)”. Gıda 17, no. 6 (December 1992).
EndNote Bayındırlı L, Özsan O (December 1, 1992) Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce). Gıda 17 6
IEEE L. . Bayındırlı and O. . Özsan, “Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce)”, The Journal of Food, vol. 17, no. 6, 1992.
ISNAD Bayındırlı, Levent - Özsan, Onur. “Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce)”. Gıda 17/6 (December 1992).
JAMA Bayındırlı L, Özsan O. Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce). The Journal of Food. 1992;17.
MLA Bayındırlı, Levent and Onur Özsan. “Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce)”. Gıda, vol. 17, no. 6, 1992.
Vancouver Bayındırlı L, Özsan O. Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce). The Journal of Food. 1992;17(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/