BibTex RIS Cite

An Investigation of Coliform Bacteria in Drinking Waters in Eskişehir and Determination of Their Survival (Turkish with English Abstract)

Year 2003, Volume: 28 Issue: 1, - , 01.02.2003

Abstract

In this study drinking waters of Eskişehir, bottled in sterile conditions, were examined for coliform bacteria. Coliform bacteria were detected in these samples. It was found that, these bacteria could survive in this water for a long time. Therefore, drinking waters in Eskişehir has a potential hazard.  

Eskişehir Damacana İçme Sularının Koliformlar Yönünden İncelenmesi ve Bu Bakterilerin İçme Suyunda Yasam Kabiliyetlerinin Araştırılması

Year 2003, Volume: 28 Issue: 1, - , 01.02.2003

Abstract

Bu çalışmada Eskişehir damacana içme suları koliformlar yönünden incelenmiştir. Damacana sularında koliform bakteriler tespit edilmiştir. Bu koliformların içme sularında uzun süre yaşayabildikleri gösterilmiştir. Bu durum halk sağlığı açısından potansiyel bir tehlike oluşturmaktadır.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Nuray Karakaş This is me

Merih Kıvanç This is me

Kıymet Güven This is me

Nalan Yılmaz This is me

Publication Date February 1, 2003
Published in Issue Year 2003 Volume: 28 Issue: 1

Cite

APA Karakaş, N. ., Kıvanç, M. ., Güven, K. ., Yılmaz, N. . (2003). Eskişehir Damacana İçme Sularının Koliformlar Yönünden İncelenmesi ve Bu Bakterilerin İçme Suyunda Yasam Kabiliyetlerinin Araştırılması. Gıda, 28(1).
AMA Karakaş N, Kıvanç M, Güven K, Yılmaz N. Eskişehir Damacana İçme Sularının Koliformlar Yönünden İncelenmesi ve Bu Bakterilerin İçme Suyunda Yasam Kabiliyetlerinin Araştırılması. The Journal of Food. February 2003;28(1).
Chicago Karakaş, Nuray, Merih Kıvanç, Kıymet Güven, and Nalan Yılmaz. “Eskişehir Damacana İçme Sularının Koliformlar Yönünden İncelenmesi Ve Bu Bakterilerin İçme Suyunda Yasam Kabiliyetlerinin Araştırılması”. Gıda 28, no. 1 (February 2003).
EndNote Karakaş N, Kıvanç M, Güven K, Yılmaz N (February 1, 2003) Eskişehir Damacana İçme Sularının Koliformlar Yönünden İncelenmesi ve Bu Bakterilerin İçme Suyunda Yasam Kabiliyetlerinin Araştırılması. Gıda 28 1
IEEE N. . Karakaş, M. . Kıvanç, K. . Güven, and N. . Yılmaz, “Eskişehir Damacana İçme Sularının Koliformlar Yönünden İncelenmesi ve Bu Bakterilerin İçme Suyunda Yasam Kabiliyetlerinin Araştırılması”, The Journal of Food, vol. 28, no. 1, 2003.
ISNAD Karakaş, Nuray et al. “Eskişehir Damacana İçme Sularının Koliformlar Yönünden İncelenmesi Ve Bu Bakterilerin İçme Suyunda Yasam Kabiliyetlerinin Araştırılması”. Gıda 28/1 (February 2003).
JAMA Karakaş N, Kıvanç M, Güven K, Yılmaz N. Eskişehir Damacana İçme Sularının Koliformlar Yönünden İncelenmesi ve Bu Bakterilerin İçme Suyunda Yasam Kabiliyetlerinin Araştırılması. The Journal of Food. 2003;28.
MLA Karakaş, Nuray et al. “Eskişehir Damacana İçme Sularının Koliformlar Yönünden İncelenmesi Ve Bu Bakterilerin İçme Suyunda Yasam Kabiliyetlerinin Araştırılması”. Gıda, vol. 28, no. 1, 2003.
Vancouver Karakaş N, Kıvanç M, Güven K, Yılmaz N. Eskişehir Damacana İçme Sularının Koliformlar Yönünden İncelenmesi ve Bu Bakterilerin İçme Suyunda Yasam Kabiliyetlerinin Araştırılması. The Journal of Food. 2003;28(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/