BibTex RIS Cite

Usage of Aspartame as Food Additives in Foods (Turkish with English Abstract)

Year 1993, Volume: 18 Issue: 1, - , 01.02.1993

Abstract

In this review, aspartame as food additives are looked over for its properties, usage purposes, metabolism and toxicity. The effects on health are assessed according the recent scientific publication on the subject.

Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması

Year 1993, Volume: 18 Issue: 1, - , 01.02.1993

Abstract

Bu derlemede, gıdalarda katkı maddesi olarak kullanılan aspartamın özellikleri, kullanılma amacı, metabolizması ve toksisitesi açıklanmıştır. Sağlık üzerine etkileri literatür bilgisine dayanarak değerlendirilmiştir. 

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Nilgün Özbek (özüdoğru) This is me

Gülderen Yentür This is me

Publication Date February 1, 1993
Published in Issue Year 1993 Volume: 18 Issue: 1

Cite

APA (özüdoğru), N. Ö. ., & Yentür, G. . (1993). Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması. Gıda, 18(1).
AMA (özüdoğru) NÖ, Yentür G. Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması. The Journal of Food. February 1993;18(1).
Chicago (özüdoğru), Nilgün Özbek, and Gülderen Yentür. “Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması”. Gıda 18, no. 1 (February 1993).
EndNote (özüdoğru) NÖ, Yentür G (February 1, 1993) Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması. Gıda 18 1
IEEE N. Ö. . (özüdoğru) and G. . Yentür, “Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması”, The Journal of Food, vol. 18, no. 1, 1993.
ISNAD (özüdoğru), Nilgün Özbek - Yentür, Gülderen. “Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması”. Gıda 18/1 (February 1993).
JAMA (özüdoğru) NÖ, Yentür G. Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması. The Journal of Food. 1993;18.
MLA (özüdoğru), Nilgün Özbek and Gülderen Yentür. “Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması”. Gıda, vol. 18, no. 1, 1993.
Vancouver (özüdoğru) NÖ, Yentür G. Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması. The Journal of Food. 1993;18(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/