Volume: 18 Issue: 1 , 2/1/93

Year: 1993

Other

 

1. Türkiye’de Yetiştirilen Başlıca Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Kalitesi

 

2. Ekmeklik Buğday Paçalı Araştırmaları I. Paçal Uygulama ile Un Verimi ve Kül Miktarının Düzeltilmesi

 

5. Mikrodalga Fırında Pişirmenin Etlerin Kalite Özelliklerine Etkisi

 

6. Farklı S.Ö. Ayva Klon Anaçları Üzerine Aşılı Ankara Armudu Meyvelerinde Soğukta Muhafaza Sırasındaki Kalite Değişimleri

 

8. Konserve Puding Üretimi ve (F) Değerinin Hesaplanması Üzerinde bir Araştırma

 

9. Şarapçılıkta Kükürt Dioksit Kullanımı ve Önemi

 

10. Gıdalarda Aspartamın Katkı Maddesi Olarak Kullanılması

 

11. Besinsel Lif Analiz Yöntemleri