Volume: 18 Issue: 2, 4/1/93

Year: 1993

Articles

 

1. Hidrolize Peyniraltı Suyu Konsantresinin Yoğurt Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması

 

2. Bulgurda Aflatoksin Oluşma İmkanının İncelenmesi I

 

3. Dondurmanın İşkembenin Mikroflorası Üzerine Etkisi (İngilizce)

 

4. Şeker Alkollerden Ksilitol; Özellikleri Üretimi ve Gıdalarda Kullanımı

 

5. Enzimatik Olmayan Esmerleşme Reaksiyonları Sırasında Oluşan Lezzet Bileşikleri

 

6. Şeker Pancarı Küspesinden Pektin İzolasyonu

 

7. Soya Fasulyesi ve Ayçiçeği Ham Yağında Eser Element Tayini

 

9. İmmobilize Enzimler ve Besin Endüstrisinde Kullanılması

 

9. Şarapçılıkta Kükürt Dioksit Kullanımı ve Önemi

 

10. Değişik Modifiye Nişastaların Üretiminde Kimyasal Prensipler