Cilt: 18 Sayı: 2, 1.04.1993

Yıl: 1993

Makaleler

 

1. Hidrolize Peyniraltı Suyu Konsantresinin Yoğurt Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması

 

2. Bulgurda Aflatoksin Oluşma İmkanının İncelenmesi I

 

4. Şeker Alkollerden Ksilitol; Özellikleri Üretimi ve Gıdalarda Kullanımı

 

5. Enzimatik Olmayan Esmerleşme Reaksiyonları Sırasında Oluşan Lezzet Bileşikleri

 

6. Şeker Pancarı Küspesinden Pektin İzolasyonu

 

7. Soya Fasulyesi ve Ayçiçeği Ham Yağında Eser Element Tayini

 

9. İmmobilize Enzimler ve Besin Endüstrisinde Kullanılması

 

9. Şarapçılıkta Kükürt Dioksit Kullanımı ve Önemi

 

10. Değişik Modifiye Nişastaların Üretiminde Kimyasal Prensipler

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/