Cilt: 17 Sayı: 6, 1.12.1992

Yıl: 1992

Makaleler

 

1. Beyaz Peynirin Olgunlaşma Sürecinde Laktik Asit Bakterileri

 

2. Peynirde Hızlı Olgunlaştırma Metotları-II

 

4. Ekmeklik Buğdayların Kalitelerinin Belirlenmesinde Miksograf Kullanımı Üzerine Araştırmalar

 

5. Laktoferment Yöntemi ile Havuç Suyu Üretimi

 

6. Tatlı ve Ekşi-Tatlı Turşuların Özellikleri Üzerinde bir Araştırma

 

7. Vişne Suyunun Termofiziksel Özelliklerinin Modellenmesi (İngilizce)

 

9. Tuz Oranı Düşük Et Ürünlerinde Fosfatların Kullanımı

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/