Cilt: 17 Sayı: 5, 1.10.1992

Yıl: 1992

Makaleler

 

1. Değişik Randımanlı Unlarda Tiyamin, Riboflavin ve Demir Miktarı

 

3. Limon Suyu ve Limon Konsantresi Üretimi ve Bileşim Unsurları Üzerine Araştırma

 

6. Peynirde Hızlı Olgunlaştırma Metotları-I

 

7. Eskişehir’de Tüketilen Çiğ Sütlerin Bakteriyolojik Kalitesinin Halk Sağlığı Yönünden İncelenmesi

 

9. Tuz Oranı Düşük Et Ürünlerinde Fosfatların Kullanımı

 

10. Üniversite Öğrencilerinin Alkol Kullanımlarının İncelenmesi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/