Cilt: 18 Sayı: 4, 1.08.1993

Yıl: 1993

Makaleler

 

1. Marinat Üretiminde Sıcaklığın Sirke/Tuz Geçişi Üzerine Etkisi

 

2. L. monocytogenes’in Hastalık Karakteristikleri

 

3. Gıda Teknolojisinde Öncelikler ve Araştırma Gereksinimleri

 

4. Dioksin ve Dioksinin Gıdalara Bulaşma Olasılıkları

 

6. Van ve Yöresinde İmal Edilen Kurutlar Üzerinde bir Araştırma

 

8. İyonize Işınların Gıda Bileşenleri Üzerine Etkileri

 

9. Kırmızı Üzüm Cibresinden Boyar Bileşiklerin Elde Edilmesi

 

10. Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/