Cilt: 18 Sayı: 6, 1.12.1993

Yıl: 1993

Makaleler

 

1. Gıda Maddelerinde E. coli Sayımında MUG’lu Besiyeri Kullanımı

 

6. Fermente Sucuklarda Organik Asit Miktarlarının Belirlenmesi

 

7. Bazı Gıdaların Su Aktivitesi Yönünden İncelenmesi

 

8. Laktoz İntoleransı

 

9. Gıda Katkısı Olarak Doğal ve Sentetik Boyalar

 

10. Starter Kültürlerin Gıda ve Süt Endüstrisindeki Koruyucu Rolleri

 

11. Kahvenin Aroma Bileşikleri ve Kahve Aromasını Etkileyen Faktörler

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/