Cilt: 19 Sayı: 1, 1.02.1994

Yıl: 1994

Makaleler

 

3. Türk Sucuğuna Uygulanan Isı İşlemlerinin Kaliteye Etkisi

 

4. Üzüm Cibresinden Tartarik Asit Eldesi ve Tanen Tayini

 

5. İçki İspirtosu Üretiminde Çavdar Kullanımı Üzerine bir Araştırma

 

7. Farklı İki Tip Zeytin (Gemlik ve Edincik) Fermantasyonlarının Kimyasal ve Mikrobiyolojik Yönden İncelenmesi

 

8. Peynir Altı Suyundan Etil Alkol Üretiminde Laktoz Konsantrasyonunun Fermentasyon Üzerine Etkisi

 

11. Diyet Lifi Tayin Yöntemlerinin İrdelenmesi I- Temel İlkeler, Asit ve Deterjan Yöntemleri

 

12. Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar

 

13. Tüketicilerin Gıda Kontrolü ile İlgili Uygulamaları

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/