BibTex RIS Cite

Immobilized Enzymes and Their Use in Food Industry (Turkish with English Abstract)

Year 1993, Volume: 18 Issue: 2, - , 01.04.1993

Abstract

Immobilized biocatalysts (enzymes, living and nonliving microorganisms) have recently gained considerable attraction. The advantages of the immobilized enzymes can be stated as follows 1. The stability of the enzyme increases and can be used several times, 2. The purity and the quality of the product increases because the enzyme can be easily separated, 3. It is used in continuous reactor systems.   

İmmobilize Enzimler ve Besin Endüstrisinde Kullanılması

Year 1993, Volume: 18 Issue: 2, - , 01.04.1993

Abstract

İmmobilize biyokatalizörler (enzimler, canlı ve cansız mikroorganizmalar) son yıllarda gittikçe artan bir ilgi toplamışlardır. İmmobilize enzimlerin avantajları: 1. Enzimlerin kararlılığı artar ve birçok kez kullanma olanağı ortaya çıkar, 2. Reaksiyon ortamında dağılmadığı için ürünlerin saflığı ve kalitesi artar, 3. Sürekli reaktör sistemlerinde kullanılır.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Selma Ateş This is me

Publication Date April 1, 1993
Published in Issue Year 1993 Volume: 18 Issue: 2

Cite

APA Ateş, S. . (1993). İmmobilize Enzimler ve Besin Endüstrisinde Kullanılması. Gıda, 18(2).
AMA Ateş S. İmmobilize Enzimler ve Besin Endüstrisinde Kullanılması. The Journal of Food. April 1993;18(2).
Chicago Ateş, Selma. “İmmobilize Enzimler Ve Besin Endüstrisinde Kullanılması”. Gıda 18, no. 2 (April 1993).
EndNote Ateş S (April 1, 1993) İmmobilize Enzimler ve Besin Endüstrisinde Kullanılması. Gıda 18 2
IEEE S. . Ateş, “İmmobilize Enzimler ve Besin Endüstrisinde Kullanılması”, The Journal of Food, vol. 18, no. 2, 1993.
ISNAD Ateş, Selma. “İmmobilize Enzimler Ve Besin Endüstrisinde Kullanılması”. Gıda 18/2 (April 1993).
JAMA Ateş S. İmmobilize Enzimler ve Besin Endüstrisinde Kullanılması. The Journal of Food. 1993;18.
MLA Ateş, Selma. “İmmobilize Enzimler Ve Besin Endüstrisinde Kullanılması”. Gıda, vol. 18, no. 2, 1993.
Vancouver Ateş S. İmmobilize Enzimler ve Besin Endüstrisinde Kullanılması. The Journal of Food. 1993;18(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/