Loading [MathJax]/extensions/MathMenu.js
Pink Color Problem in Cooked Chicken and Turkey Meat Products (Turkish with English Abstract)
Year 2003 ,
Volume: 28 Issue: 2, - , 01.04.2003
Birol Kılıç
Abstract
In this article, the factors causing pink color problem in cooked, uncured chicken and turkey meat products, their mechanisms, and preventive measures against pink color development are described according to knowledge from current literature in this area.
Pişirilmiş Tavuk ve Hindi Etlerinde Pembeleşme Problemi
Year 2003 ,
Volume: 28 Issue: 2, - , 01.04.2003
Birol Kılıç
Abstract
Bu makalede, pişirilmiş kürleme işelmi uygulanmamış tavuk ve hindi eti ürünlerinde görülen pembeleşme problemine neden olan etkenler, bu etkenlerin etki mekanizmaları ve pembeleşmeyi engelleyeci önlemler, literatürde yeralan bilgiler doğrultusunda özetlenmiştir.
There are 0 citations in total.
Cite
APA
Kılıç, B. . (2003). Pişirilmiş Tavuk ve Hindi Etlerinde Pembeleşme Problemi. Gıda, 28(2).
AMA
Kılıç B. Pişirilmiş Tavuk ve Hindi Etlerinde Pembeleşme Problemi. The Journal of Food. April 2003;28(2).
Chicago
Kılıç, Birol. “Pişirilmiş Tavuk Ve Hindi Etlerinde Pembeleşme Problemi”. Gıda 28, no. 2 (April 2003).
EndNote
Kılıç B (April 1, 2003) Pişirilmiş Tavuk ve Hindi Etlerinde Pembeleşme Problemi. Gıda 28 2
IEEE
B. . Kılıç, “Pişirilmiş Tavuk ve Hindi Etlerinde Pembeleşme Problemi”, The Journal of Food , vol. 28, no. 2, 2003.
ISNAD
Kılıç, Birol. “Pişirilmiş Tavuk Ve Hindi Etlerinde Pembeleşme Problemi”. Gıda 28/2 (April 2003).
JAMA
Kılıç B. Pişirilmiş Tavuk ve Hindi Etlerinde Pembeleşme Problemi. The Journal of Food . 2003;28.
MLA
Kılıç, Birol. “Pişirilmiş Tavuk Ve Hindi Etlerinde Pembeleşme Problemi”. Gıda, vol. 28, no. 2, 2003.
Vancouver
Kılıç B. Pişirilmiş Tavuk ve Hindi Etlerinde Pembeleşme Problemi. The Journal of Food. 2003;28(2).
GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/