BibTex RIS Cite

Dairy By-Product (Turkish with English Abstract)

Year 2003, Volume: 28 Issue: 3, - , 01.06.2003

Abstract

By-products that are obtained in the processing of milk are very important amounts. These by-products especially have been obtained in cheese and butter manufacturing. Recovering of these by-products is essential for our national economy and environmental pollution. In this work, different recovering methods and using of dairy by-products in different processes were compiled.  

Sütçülük Yan Ürünleri

Year 2003, Volume: 28 Issue: 3, - , 01.06.2003

Abstract

Sütün ürünlerine işlenmesinde elde edilen yan ürünler çok önemli miktarlardadır. Bu yan ürünler özellikle peynir ve tereyağı imalatı sonucunda ortaya çıkmaktadır. Bu ürünlerin geri kazanımı ülke ekonomisi ve çevre kirliliği açısından büyük önem arz etmektedir. Bu çalışma­da, sütçülük yan ürünlerinin yeniden işlenerek geri kazanım yöntemleri ve kullanıldıkları farklı alanlar derlenmiştir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Gürdal Tan This is me

Sinan Ömeroğlu This is me

Uğur Balıkçı This is me

Publication Date June 1, 2003
Published in Issue Year 2003 Volume: 28 Issue: 3

Cite

APA Tan, G. ., Ömeroğlu, S. ., & Balıkçı, U. . (2003). Sütçülük Yan Ürünleri. Gıda, 28(3).
AMA Tan G, Ömeroğlu S, Balıkçı U. Sütçülük Yan Ürünleri. The Journal of Food. June 2003;28(3).
Chicago Tan, Gürdal, Sinan Ömeroğlu, and Uğur Balıkçı. “Sütçülük Yan Ürünleri”. Gıda 28, no. 3 (June 2003).
EndNote Tan G, Ömeroğlu S, Balıkçı U (June 1, 2003) Sütçülük Yan Ürünleri. Gıda 28 3
IEEE G. . Tan, S. . Ömeroğlu, and U. . Balıkçı, “Sütçülük Yan Ürünleri”, The Journal of Food, vol. 28, no. 3, 2003.
ISNAD Tan, Gürdal et al. “Sütçülük Yan Ürünleri”. Gıda 28/3 (June 2003).
JAMA Tan G, Ömeroğlu S, Balıkçı U. Sütçülük Yan Ürünleri. The Journal of Food. 2003;28.
MLA Tan, Gürdal et al. “Sütçülük Yan Ürünleri”. Gıda, vol. 28, no. 3, 2003.
Vancouver Tan G, Ömeroğlu S, Balıkçı U. Sütçülük Yan Ürünleri. The Journal of Food. 2003;28(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/