BibTex RIS Cite

Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Foods (Turkish with English Abstract)

Year 1993, Volume: 18 Issue: 4, - , 01.08.1993

Abstract

Nutrition and health are the concept related to each other. The epidemiological researches have exhibited that there is relation between nutrition and health. In this review, health risks and occurrence of polycyclic aromatic hydrocarbons which exist in various food materials are looked over.

Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar

Year 1993, Volume: 18 Issue: 4, - , 01.08.1993

Abstract

Beslenme ve sağlık birbirinden ayrı düşünülmeyen iki kavramdır. Epidemiyolojik çalışmalar kanser ile beslenme arasında yakın bir ilişkinin olduğunu göstermektedir. Bu çalışmada çeşitli gıda maddelerinde bulunan polisiklik aromatik hidrokarbonların oluşumları ve sağlık riskleri açıklanmaktadır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Pınar Ünal This is me

Aysel Bayhan This is me

Publication Date August 1, 1993
Published in Issue Year 1993 Volume: 18 Issue: 4

Cite

APA Ünal, P. ., & Bayhan, A. . (1993). Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar. Gıda, 18(4).
AMA Ünal P, Bayhan A. Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar. The Journal of Food. August 1993;18(4).
Chicago Ünal, Pınar, and Aysel Bayhan. “Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar”. Gıda 18, no. 4 (August 1993).
EndNote Ünal P, Bayhan A (August 1, 1993) Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar. Gıda 18 4
IEEE P. . Ünal and A. . Bayhan, “Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar”, The Journal of Food, vol. 18, no. 4, 1993.
ISNAD Ünal, Pınar - Bayhan, Aysel. “Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar”. Gıda 18/4 (August 1993).
JAMA Ünal P, Bayhan A. Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar. The Journal of Food. 1993;18.
MLA Ünal, Pınar and Aysel Bayhan. “Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar”. Gıda, vol. 18, no. 4, 1993.
Vancouver Ünal P, Bayhan A. Gıdalarda Bulunan Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar. The Journal of Food. 1993;18(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/