BibTex RIS Cite

Microencapculation Techniques and the Using Possibilities in Dairy Industry (Turkish with English Abstract)

Year 2003, Volume: 28 Issue: 4, - , 01.08.2003

Abstract

In this review; the description of microencapculation and techniques, characteristics of microencapculation techniques and also the use of these techniques in dairy industry are discussed.  

Mikroenkapsülasyon Tekniği ve Süt teknolojisindeki Kullanım Olanakları

Year 2003, Volume: 28 Issue: 4, - , 01.08.2003

Abstract

Bu makalede mikroenkapsülasyon'unun tanımı, kullanılan mikroenkapsülasyon tekniklerinin neler olduğu, bu tekniklerin özellikleri ve bu tekniklerin süt endüstrisindeki kullanım alanlarının açıklanması amaçlanmıştır.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Özer Kınık This is me

Gökhan Kavas This is me

Emine Yılmaz This is me

Publication Date August 1, 2003
Published in Issue Year 2003 Volume: 28 Issue: 4

Cite

APA Kınık, Ö. ., Kavas, G. ., & Yılmaz, E. . (2003). Mikroenkapsülasyon Tekniği ve Süt teknolojisindeki Kullanım Olanakları. Gıda, 28(4).
AMA Kınık Ö, Kavas G, Yılmaz E. Mikroenkapsülasyon Tekniği ve Süt teknolojisindeki Kullanım Olanakları. The Journal of Food. August 2003;28(4).
Chicago Kınık, Özer, Gökhan Kavas, and Emine Yılmaz. “Mikroenkapsülasyon Tekniği Ve Süt Teknolojisindeki Kullanım Olanakları”. Gıda 28, no. 4 (August 2003).
EndNote Kınık Ö, Kavas G, Yılmaz E (August 1, 2003) Mikroenkapsülasyon Tekniği ve Süt teknolojisindeki Kullanım Olanakları. Gıda 28 4
IEEE Ö. . Kınık, G. . Kavas, and E. . Yılmaz, “Mikroenkapsülasyon Tekniği ve Süt teknolojisindeki Kullanım Olanakları”, The Journal of Food, vol. 28, no. 4, 2003.
ISNAD Kınık, Özer et al. “Mikroenkapsülasyon Tekniği Ve Süt Teknolojisindeki Kullanım Olanakları”. Gıda 28/4 (August 2003).
JAMA Kınık Ö, Kavas G, Yılmaz E. Mikroenkapsülasyon Tekniği ve Süt teknolojisindeki Kullanım Olanakları. The Journal of Food. 2003;28.
MLA Kınık, Özer et al. “Mikroenkapsülasyon Tekniği Ve Süt Teknolojisindeki Kullanım Olanakları”. Gıda, vol. 28, no. 4, 2003.
Vancouver Kınık Ö, Kavas G, Yılmaz E. Mikroenkapsülasyon Tekniği ve Süt teknolojisindeki Kullanım Olanakları. The Journal of Food. 2003;28(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/