Araştırmada farklı oranlarda soya sütü karıştırılmış sütlerin pıhtılaşma kabiliyetleri üzerine katılan soya sütü, kalsiyum klorür ve rennin enzimi miktarları ile mayalama sıcaklığının etkileri incelenmiştir. Çalışmada elde edilen bulgular soya+inek sütü karışımlarının pıhtılaşma kabiliyetlerinin kullanılan soya sütü oranına bağlı olarak ilave edilen CaCl2 maya miktarları ve yükselen mayalama sıcaklıkları ile iyileştiğini ortaya koymuştur.
In this study, effect of different levels of soymilk added into cowmilk, calcium chloride, rennet amounts and renneting time were studied. According to the results the coagulation time of soymilk/cowmilk blends altered greatly was decreased by increasing the rennin. CaCl2 amount and renneting temperature where as increased by the using of high level soymilk ration.
Akbulut, N. ., & Kınık, Ö. . (1994). Farklı Oranlarda Soya Sütü Karıştırılmış Sütlerin Pıhtılaşma Kabiliyetlerinin Tespiti Üzerinde bir Araştırma. Gıda, 19(1).
AMA
Akbulut N, Kınık Ö. Farklı Oranlarda Soya Sütü Karıştırılmış Sütlerin Pıhtılaşma Kabiliyetlerinin Tespiti Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. February 1994;19(1).
Chicago
Akbulut, Necati, and Özer Kınık. “Farklı Oranlarda Soya Sütü Karıştırılmış Sütlerin Pıhtılaşma Kabiliyetlerinin Tespiti Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda 19, no. 1 (February 1994).
EndNote
Akbulut N, Kınık Ö (February 1, 1994) Farklı Oranlarda Soya Sütü Karıştırılmış Sütlerin Pıhtılaşma Kabiliyetlerinin Tespiti Üzerinde bir Araştırma. Gıda 19 1
IEEE
N. . Akbulut and Ö. . Kınık, “Farklı Oranlarda Soya Sütü Karıştırılmış Sütlerin Pıhtılaşma Kabiliyetlerinin Tespiti Üzerinde bir Araştırma”, The Journal of Food, vol. 19, no. 1, 1994.
Akbulut N, Kınık Ö. Farklı Oranlarda Soya Sütü Karıştırılmış Sütlerin Pıhtılaşma Kabiliyetlerinin Tespiti Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. 1994;19.
MLA
Akbulut, Necati and Özer Kınık. “Farklı Oranlarda Soya Sütü Karıştırılmış Sütlerin Pıhtılaşma Kabiliyetlerinin Tespiti Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda, vol. 19, no. 1, 1994.
Vancouver
Akbulut N, Kınık Ö. Farklı Oranlarda Soya Sütü Karıştırılmış Sütlerin Pıhtılaşma Kabiliyetlerinin Tespiti Üzerinde bir Araştırma. The Journal of Food. 1994;19(1).