BibTex RIS Cite

A Research on Cheese Drying Methods (Turkish with English Abstract)

Year 2004, Volume: 29 Issue: 1, - , 01.02.2004

Abstract

Cheese drying is used in some countries in Europe for extending shelf life, reduction in volume and providing ease of handling in industry. In this study, some cheese drying methods given in literature were summarized. At the same time, a short information about advantages, disadvantages, and potential uses of dried cheese products was given.  

Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma

Year 2004, Volume: 29 Issue: 1, - , 01.02.2004

Abstract

Peynir kurutma, peynirin raf ömrünü uzatmak, hacim azaltmak ve sanayide kullanımını kolaylaştırmak için bir çok Avrupa ülkesinde uygulanmaktadır. Bu çalışmada kaynaklarda yer alan bazı peynir kurutma metotları özetlenmiştir. Aynı zamanda kurutulmuş peynir ürünlerinin avantajları, dezavantajları ve kullanım yerleri hakkında kısa bilgi verilmiştir.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Sevim Kaya This is me

Publication Date February 1, 2004
Published in Issue Year 2004 Volume: 29 Issue: 1

Cite

APA Kaya, S. . (2004). Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma. Gıda, 29(1).
AMA Kaya S. Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma. The Journal of Food. February 2004;29(1).
Chicago Kaya, Sevim. “Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 29, no. 1 (February 2004).
EndNote Kaya S (February 1, 2004) Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma. Gıda 29 1
IEEE S. . Kaya, “Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma”, The Journal of Food, vol. 29, no. 1, 2004.
ISNAD Kaya, Sevim. “Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 29/1 (February 2004).
JAMA Kaya S. Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma. The Journal of Food. 2004;29.
MLA Kaya, Sevim. “Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma”. Gıda, vol. 29, no. 1, 2004.
Vancouver Kaya S. Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma. The Journal of Food. 2004;29(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/