BibTex RIS Cite

Detoksifiye Edici Enzimler

Year 1994, Volume: 19 Issue: 3, - , 01.06.1994

Abstract

Dünya nüfusunun sürekli ve hızlı bir şekilde artması protein yetersizliğinin çözümünde bitkisel kaynaklı protein çeşitlendirilmesini gerekli kılmıştır. Ancak, bitkisel kaynaklı proteinlerin bir bölümü bunların işlenmeleri yada tüketilmeleri sırasında uygun yöntemlerin kullanımı yolu ile inaktive edilmezler ise insanlarda bir takım beslenme ve sindirim bozukluklarına yol açabilirler.    

Detoxifying Enzymes (Turkish with English Abstract)

Year 1994, Volume: 19 Issue: 3, - , 01.06.1994

Abstract

Proteins of plant origin considerable promise for all viating the shortage of food protein recently facing many segments of the world’s population so it should be recognized, however, that many plants commonly consumed by man contain substances which may have an adverse effect on the nutritional properties of the protein unless inactivated or eliminated by suitable method.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Özer Kınık This is me

Necati Akbulut This is me

Publication Date June 1, 1994
Published in Issue Year 1994 Volume: 19 Issue: 3

Cite

APA Kınık, Ö. ., & Akbulut, N. . (1994). Detoksifiye Edici Enzimler. Gıda, 19(3).
AMA Kınık Ö, Akbulut N. Detoksifiye Edici Enzimler. The Journal of Food. June 1994;19(3).
Chicago Kınık, Özer, and Necati Akbulut. “Detoksifiye Edici Enzimler”. Gıda 19, no. 3 (June 1994).
EndNote Kınık Ö, Akbulut N (June 1, 1994) Detoksifiye Edici Enzimler. Gıda 19 3
IEEE Ö. . Kınık and N. . Akbulut, “Detoksifiye Edici Enzimler”, The Journal of Food, vol. 19, no. 3, 1994.
ISNAD Kınık, Özer - Akbulut, Necati. “Detoksifiye Edici Enzimler”. Gıda 19/3 (June 1994).
JAMA Kınık Ö, Akbulut N. Detoksifiye Edici Enzimler. The Journal of Food. 1994;19.
MLA Kınık, Özer and Necati Akbulut. “Detoksifiye Edici Enzimler”. Gıda, vol. 19, no. 3, 1994.
Vancouver Kınık Ö, Akbulut N. Detoksifiye Edici Enzimler. The Journal of Food. 1994;19(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/