BibTex RIS Cite

Some Properties of Butter Manufactured with Mesophilic Lyophilized Starter Culters

Year 2004, Volume: 29 Issue: 2, - , 01.04.2004

Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının bazı Özellikleri

Year 2004, Volume: 29 Issue: 2, - , 01.04.2004
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Publication Date April 1, 2004
Published in Issue Year 2004 Volume: 29 Issue: 2

Cite

APA Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının bazı Özellikleri. (2004). Gıda, 29(2).
AMA Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının bazı Özellikleri. The Journal of Food. April 2004;29(2).
Chicago “Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının Bazı Özellikleri”. Gıda 29, no. 2 (April 2004).
EndNote (April 1, 2004) Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının bazı Özellikleri. Gıda 29 2
IEEE “Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının bazı Özellikleri”, The Journal of Food, vol. 29, no. 2, 2004.
ISNAD “Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının Bazı Özellikleri”. Gıda 29/2 (April 2004).
JAMA Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının bazı Özellikleri. The Journal of Food. 2004;29.
MLA “Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının Bazı Özellikleri”. Gıda, vol. 29, no. 2, 2004.
Vancouver Mezofilik Liyofilize Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Tereyağının bazı Özellikleri. The Journal of Food. 2004;29(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/