BibTex RIS Cite

A Comparison of Microscopic Structures of Homogenized Dispersions of Isolated Soy-Protein, Whey and Fat as a Food Colloid(in English)

Year 1995, Volume: 20 Issue: 1, - , 01.02.1995

Abstract

The microscopic structures of soy-protein isolates with fat and whey applying different pressures of homogenization were observed. A discussion of the complete structural observations of dispersions with the photomicrographs is in the scope of this paper.

Soya Proteini İzolatı, Peynir Altı Suyu Tozu ve Yağın Homojenizasyonundan Elde Edilen Dispersiyonlara Ait Mikroskobik Yapıların bir Gıda Kolloidi Olarak Karşılaştırılması (İngilizce)

Year 1995, Volume: 20 Issue: 1, - , 01.02.1995

Abstract

Soya proteini izolatlarının yağ ve peynir altı suyu ile farklı basınçlarda homojenize edilmeleri yoluyla elde edilen dispersiyonların mikroskobik yapıları incelenmiştir. Dispersiyon yapılarının gözlemleriyle ilgili yorum, fotoğraflarla birlikte yayın içinde yer almaktadır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Fatih M. Saygı This is me

Semih Ötleş This is me

P.j.j. Mil This is me

Publication Date February 1, 1995
Published in Issue Year 1995 Volume: 20 Issue: 1

Cite

APA Saygı, F. M. ., Ötleş, S. ., & Mil, P. . (1995). Soya Proteini İzolatı, Peynir Altı Suyu Tozu ve Yağın Homojenizasyonundan Elde Edilen Dispersiyonlara Ait Mikroskobik Yapıların bir Gıda Kolloidi Olarak Karşılaştırılması (İngilizce). Gıda, 20(1).
AMA Saygı FM, Ötleş S, Mil P. Soya Proteini İzolatı, Peynir Altı Suyu Tozu ve Yağın Homojenizasyonundan Elde Edilen Dispersiyonlara Ait Mikroskobik Yapıların bir Gıda Kolloidi Olarak Karşılaştırılması (İngilizce). The Journal of Food. February 1995;20(1).
Chicago Saygı, Fatih M., Semih Ötleş, and P.j.j. Mil. “Soya Proteini İzolatı, Peynir Altı Suyu Tozu Ve Yağın Homojenizasyonundan Elde Edilen Dispersiyonlara Ait Mikroskobik Yapıların Bir Gıda Kolloidi Olarak Karşılaştırılması (İngilizce)”. Gıda 20, no. 1 (February 1995).
EndNote Saygı FM, Ötleş S, Mil P (February 1, 1995) Soya Proteini İzolatı, Peynir Altı Suyu Tozu ve Yağın Homojenizasyonundan Elde Edilen Dispersiyonlara Ait Mikroskobik Yapıların bir Gıda Kolloidi Olarak Karşılaştırılması (İngilizce). Gıda 20 1
IEEE F. M. . Saygı, S. . Ötleş, and P. . Mil, “Soya Proteini İzolatı, Peynir Altı Suyu Tozu ve Yağın Homojenizasyonundan Elde Edilen Dispersiyonlara Ait Mikroskobik Yapıların bir Gıda Kolloidi Olarak Karşılaştırılması (İngilizce)”, The Journal of Food, vol. 20, no. 1, 1995.
ISNAD Saygı, Fatih M. et al. “Soya Proteini İzolatı, Peynir Altı Suyu Tozu Ve Yağın Homojenizasyonundan Elde Edilen Dispersiyonlara Ait Mikroskobik Yapıların Bir Gıda Kolloidi Olarak Karşılaştırılması (İngilizce)”. Gıda 20/1 (February 1995).
JAMA Saygı FM, Ötleş S, Mil P. Soya Proteini İzolatı, Peynir Altı Suyu Tozu ve Yağın Homojenizasyonundan Elde Edilen Dispersiyonlara Ait Mikroskobik Yapıların bir Gıda Kolloidi Olarak Karşılaştırılması (İngilizce). The Journal of Food. 1995;20.
MLA Saygı, Fatih M. et al. “Soya Proteini İzolatı, Peynir Altı Suyu Tozu Ve Yağın Homojenizasyonundan Elde Edilen Dispersiyonlara Ait Mikroskobik Yapıların Bir Gıda Kolloidi Olarak Karşılaştırılması (İngilizce)”. Gıda, vol. 20, no. 1, 1995.
Vancouver Saygı FM, Ötleş S, Mil P. Soya Proteini İzolatı, Peynir Altı Suyu Tozu ve Yağın Homojenizasyonundan Elde Edilen Dispersiyonlara Ait Mikroskobik Yapıların bir Gıda Kolloidi Olarak Karşılaştırılması (İngilizce). The Journal of Food. 1995;20(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/