BibTex RIS Cite

Gaschromatographic and Masspectrometric Investigation on Coconut-Liquor (Malibu) (in English)

Year 1995, Volume: 20 Issue: 3, - , 01.06.1995

Abstract

In different coconut-liquors (Malibu) 30 varieties of components were investigated by the gaschromatographic method. Among these, benzyl alcohol, benzaldehyde, benzodioxole-5-carboxaldehyde (piperonal), vanillin, 4-hydroxynonanoic acid lactone. 5-hydroxydecanoic acid lactone etc. Were determined by using the gaschromatographic and masspectrometric methods. In respect of aromatic components in Malibu samples, only quantitative differences were found in the separate investigation.

Hindistancevizi Likörlerinde (Malibu) Gazkromatografik ve Masspektrometrik Araştırmalar (İngilizce)

Year 1995, Volume: 20 Issue: 3, - , 01.06.1995

Abstract

Çeşitli hindistancevizi likörlerinde (Malibu) gazkromatografik olarak 30 farklı komponent tayin edilmiştir. Bunlardan benzil alkol, benzaldehit, benzodioksol-5-karboksaldehit (piperonal), vanillin, 4-hidroksinonanoik asit lakton, 5-hidroksidekanoik asit lakton vb. gazkromatografik ve masspektrometrik olarak saptanmıştır. Tek tek araştırılan “Malibu” örnekleri arasında aroma komponentleri yönünden yalnız nicel farklılıklar olduğu belirlenmiştir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

İsmail Yavaş This is me

Adolf Rapp This is me

Publication Date June 1, 1995
Published in Issue Year 1995 Volume: 20 Issue: 3

Cite

APA Yavaş, İ. ., & Rapp, A. . (1995). Hindistancevizi Likörlerinde (Malibu) Gazkromatografik ve Masspektrometrik Araştırmalar (İngilizce). Gıda, 20(3).
AMA Yavaş İ, Rapp A. Hindistancevizi Likörlerinde (Malibu) Gazkromatografik ve Masspektrometrik Araştırmalar (İngilizce). The Journal of Food. June 1995;20(3).
Chicago Yavaş, İsmail, and Adolf Rapp. “Hindistancevizi Likörlerinde (Malibu) Gazkromatografik Ve Masspektrometrik Araştırmalar (İngilizce)”. Gıda 20, no. 3 (June 1995).
EndNote Yavaş İ, Rapp A (June 1, 1995) Hindistancevizi Likörlerinde (Malibu) Gazkromatografik ve Masspektrometrik Araştırmalar (İngilizce). Gıda 20 3
IEEE İ. . Yavaş and A. . Rapp, “Hindistancevizi Likörlerinde (Malibu) Gazkromatografik ve Masspektrometrik Araştırmalar (İngilizce)”, The Journal of Food, vol. 20, no. 3, 1995.
ISNAD Yavaş, İsmail - Rapp, Adolf. “Hindistancevizi Likörlerinde (Malibu) Gazkromatografik Ve Masspektrometrik Araştırmalar (İngilizce)”. Gıda 20/3 (June 1995).
JAMA Yavaş İ, Rapp A. Hindistancevizi Likörlerinde (Malibu) Gazkromatografik ve Masspektrometrik Araştırmalar (İngilizce). The Journal of Food. 1995;20.
MLA Yavaş, İsmail and Adolf Rapp. “Hindistancevizi Likörlerinde (Malibu) Gazkromatografik Ve Masspektrometrik Araştırmalar (İngilizce)”. Gıda, vol. 20, no. 3, 1995.
Vancouver Yavaş İ, Rapp A. Hindistancevizi Likörlerinde (Malibu) Gazkromatografik ve Masspektrometrik Araştırmalar (İngilizce). The Journal of Food. 1995;20(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/