Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Natural Food Colorants-II (Turkish with English Abstract)
Year 1995,
Volume: 20 Issue: 6, - , 01.12.1995
Musa Özcan
Atilla Akgül
Abstract
Bu derlemede gıdalar için doğal renk maddeleri olan orçil, safran, sandal, üzüm, zerdeçal karışımlar ve diğerleri hakkında bilgi verilmiştir.
Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II
Year 1995,
Volume: 20 Issue: 6, - , 01.12.1995
Musa Özcan
Atilla Akgül
Abstract
Bu derlemede gıdalar için doğal renk maddeleri olan orçil, safran, sandal, üzüm, zerdeçal karışımlar ve diğerleri hakkında bilgi verilmiştir.
There are 0 citations in total.
Cite
APA |
Özcan, M. ., & Akgül, A. . (1995). Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II. Gıda, 20(6). |
|
AMA |
Özcan M, Akgül A. Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II. The Journal of Food. December 1995;20(6). |
|
Chicago |
Özcan, Musa, and Atilla Akgül. “Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II”. Gıda 20, no. 6 (December 1995). |
|
EndNote |
Özcan M, Akgül A (December 1, 1995) Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II. Gıda 20 6 |
|
IEEE |
M. . Özcan and A. . Akgül, “Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II”, The Journal of Food, vol. 20, no. 6, 1995. |
|
ISNAD |
Özcan, Musa - Akgül, Atilla. “Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II”. Gıda 20/6 (December 1995). |
|
JAMA |
Özcan M, Akgül A. Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II. The Journal of Food. 1995;20. |
|
MLA |
Özcan, Musa and Atilla Akgül. “Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II”. Gıda, vol. 20, no. 6, 1995. |
|
Vancouver |
Özcan M, Akgül A. Gıdalar İçin Doğal Renk Maddeleri-II. The Journal of Food. 1995;20(6). |
|

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/