Türk kahvesi, öğütme derecesi, depolama koşulları, klorojenik asit, kafein, yağ asidi
Turkish coffee, grinding degree, storage conditions, chlorogenic acid, caffeine, fatty acid
Primary Language | Turkish |
---|---|
Subjects | Food Science and Technology |
Journal Section | Articles |
Authors |
|
Thanks | Çalışmanın materyalini sağlayan Anisah Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’ye teşekkür ederiz. |
Publication Date | October 30, 2022 |
Published in Issue | Year 2022, Volume 47, Issue 5 |
Bibtex | @research article { gida1176522, journal = {Gıda}, issn = {1300-3070}, eissn = {1309-6273}, address = {}, publisher = {The Association of Food Technology}, year = {2022}, volume = {47}, number = {5}, pages = {904 - 915}, title = {DEPOLAMA SICAKLIĞININ TÜRK KAHVESİNİN KAFEİN, KLOROJENİK ASİT VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ}, key = {cite}, author = {Coşgun, Gülderen and Torun, Mehmet} } |
APA | Coşgun, G. & Torun, M. (2022). DEPOLAMA SICAKLIĞININ TÜRK KAHVESİNİN KAFEİN, KLOROJENİK ASİT VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ . Gıda , 47 (5) , 904-915 . Retrieved from https://dergipark.org.tr/en/pub/gida/issue/72204/1176522 |
MLA | Coşgun, G. , Torun, M. "DEPOLAMA SICAKLIĞININ TÜRK KAHVESİNİN KAFEİN, KLOROJENİK ASİT VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ" . Gıda 47 (2022 ): 904-915 <https://dergipark.org.tr/en/pub/gida/issue/72204/1176522> |
Chicago | Coşgun, G. , Torun, M. "DEPOLAMA SICAKLIĞININ TÜRK KAHVESİNİN KAFEİN, KLOROJENİK ASİT VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ". Gıda 47 (2022 ): 904-915 |
RIS | TY - JOUR T1 - THE EFFECT OF STORAGE TEMPERATURE ON CAFFEINE, CHLOROGENIC ACID AND FATTY ACID COMPOSITION OF TURKISH COFFEE AU - GülderenCoşgun, MehmetTorun Y1 - 2022 PY - 2022 N1 - DO - T2 - Gıda JF - Journal JO - JOR SP - 904 EP - 915 VL - 47 IS - 5 SN - 1300-3070-1309-6273 M3 - UR - Y2 - 2022 ER - |
EndNote | %0 The Journal of Food DEPOLAMA SICAKLIĞININ TÜRK KAHVESİNİN KAFEİN, KLOROJENİK ASİT VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ %A Gülderen Coşgun , Mehmet Torun %T DEPOLAMA SICAKLIĞININ TÜRK KAHVESİNİN KAFEİN, KLOROJENİK ASİT VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ %D 2022 %J Gıda %P 1300-3070-1309-6273 %V 47 %N 5 %R %U |
ISNAD | Coşgun, Gülderen , Torun, Mehmet . "DEPOLAMA SICAKLIĞININ TÜRK KAHVESİNİN KAFEİN, KLOROJENİK ASİT VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ". Gıda 47 / 5 (October 2022): 904-915 . |
AMA | Coşgun G. , Torun M. DEPOLAMA SICAKLIĞININ TÜRK KAHVESİNİN KAFEİN, KLOROJENİK ASİT VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ. The Journal of Food. 2022; 47(5): 904-915. |
Vancouver | Coşgun G. , Torun M. DEPOLAMA SICAKLIĞININ TÜRK KAHVESİNİN KAFEİN, KLOROJENİK ASİT VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ. Gıda. 2022; 47(5): 904-915. |
IEEE | G. Coşgun and M. Torun , "DEPOLAMA SICAKLIĞININ TÜRK KAHVESİNİN KAFEİN, KLOROJENİK ASİT VE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE ETKİSİ", Gıda, vol. 47, no. 5, pp. 904-915, Oct. 2022 |