BibTex RIS Cite

Research On The Comsumptıon Of White Meat In Tokat Pro¬vince

Year 1993, Volume: 1993 Issue: 1, - , 01.06.1993

Abstract

The white-meat is provided from poultry such as chicken, Turkey etc., and fish also. In this research, the consuption of white-meat per capita has been found out as 6.17 kg year since we have been unable to obtain data on the consumption of fish, the overall white- meat-consumption data is lower than the avarape in Turkey. In this research we have also studied the population, income and occupation aspects and the living standarts of the household.

Tokat Îl Merkezînde Yaşayan Hanehalklarının Beyaz Et Tüketîmî Üzerine Bîr Araştırma

Year 1993, Volume: 1993 Issue: 1, - , 01.06.1993

Abstract

Beyaz et Tavuk, Hindi vb, kümes hayvanlan ile balık'tan sağlanmaktadır. Bu araştırmada Tokat’taki Beyaz Et tüketimi kişi başına yıllık 6.17 kg olarak bulunmuş¬tur. Balık tüketimine ilişkin veriler sağlamlamadığı için beyaz et tüketim değerleri Türkiye ortalamasının altında kalmıştır. Araştırmada, hanehalkım nüfus, gelir, istihdam özellikleri ve yaşama standartlan ince¬lenmiştir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Articles
Authors

Halil Çivi This is me

Zafer Gürler This is me

Kemal Esengün This is me

Osman Karkacıer This is me

Publication Date June 1, 1993
Published in Issue Year 1993 Volume: 1993 Issue: 1

Cite

APA Çivi, H., Gürler, Z., Esengün, K., Karkacıer, O. (1993). Tokat Îl Merkezînde Yaşayan Hanehalklarının Beyaz Et Tüketîmî Üzerine Bîr Araştırma. Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpaşa University (JAFAG), 1993(1).