BibTex RIS Kaynak Göster

Research On The Comsumptıon Of White Meat In Tokat Pro¬vince

Yıl 1993, Cilt: 1993 Sayı: 1, - , 01.06.1993

Öz

The white-meat is provided from poultry such as chicken, Turkey etc., and fish also. In this research, the consuption of white-meat per capita has been found out as 6.17 kg year since we have been unable to obtain data on the consumption of fish, the overall white- meat-consumption data is lower than the avarape in Turkey. In this research we have also studied the population, income and occupation aspects and the living standarts of the household.

Tokat Îl Merkezînde Yaşayan Hanehalklarının Beyaz Et Tüketîmî Üzerine Bîr Araştırma

Yıl 1993, Cilt: 1993 Sayı: 1, - , 01.06.1993

Öz

Beyaz et Tavuk, Hindi vb, kümes hayvanlan ile balık'tan sağlanmaktadır. Bu araştırmada Tokat’taki Beyaz Et tüketimi kişi başına yıllık 6.17 kg olarak bulunmuş¬tur. Balık tüketimine ilişkin veriler sağlamlamadığı için beyaz et tüketim değerleri Türkiye ortalamasının altında kalmıştır. Araştırmada, hanehalkım nüfus, gelir, istihdam özellikleri ve yaşama standartlan ince¬lenmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Araştırma Makaleleri
Yazarlar

Halil Çivi Bu kişi benim

Zafer Gürler Bu kişi benim

Kemal Esengün Bu kişi benim

Osman Karkacıer Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1993
Yayımlandığı Sayı Yıl 1993 Cilt: 1993 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Çivi, H., Gürler, Z., Esengün, K., Karkacıer, O. (1993). Tokat Îl Merkezînde Yaşayan Hanehalklarının Beyaz Et Tüketîmî Üzerine Bîr Araştırma. Journal of Agricultural Faculty of Gaziosmanpaşa University (JAFAG), 1993(1).