BibTex RIS Cite

Hastane İşletmelerinde Kapasite Kullanım Oranının Maliyetlere Etkisi: Sağlık Bakanlığı Tokat Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesinde Bir Uygulama

Year 2004, Volume: 7 Issue: 2, - , 01.04.2004

Abstract

Year 2004, Volume: 7 Issue: 2, - , 01.04.2004

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Makaleler
Authors

Vahit Yiğit This is me

İsmail Ağırbaş This is me

Publication Date April 1, 2004
Published in Issue Year 2004 Volume: 7 Issue: 2

Cite

APA Yiğit, V., & Ağırbaş, İ. (2004). Hastane İşletmelerinde Kapasite Kullanım Oranının Maliyetlere Etkisi: Sağlık Bakanlığı Tokat Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesinde Bir Uygulama. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi, 7(2).
AMA Yiğit V, Ağırbaş İ. Hastane İşletmelerinde Kapasite Kullanım Oranının Maliyetlere Etkisi: Sağlık Bakanlığı Tokat Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesinde Bir Uygulama. HSİD. April 2004;7(2).
Chicago Yiğit, Vahit, and İsmail Ağırbaş. “Hastane İşletmelerinde Kapasite Kullanım Oranının Maliyetlere Etkisi: Sağlık Bakanlığı Tokat Doğum Ve Çocuk Bakımevi Hastanesinde Bir Uygulama”. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi 7, no. 2 (April 2004).
EndNote Yiğit V, Ağırbaş İ (April 1, 2004) Hastane İşletmelerinde Kapasite Kullanım Oranının Maliyetlere Etkisi: Sağlık Bakanlığı Tokat Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesinde Bir Uygulama. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi 7 2
IEEE V. Yiğit and İ. Ağırbaş, “Hastane İşletmelerinde Kapasite Kullanım Oranının Maliyetlere Etkisi: Sağlık Bakanlığı Tokat Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesinde Bir Uygulama”, HSİD, vol. 7, no. 2, 2004.
ISNAD Yiğit, Vahit - Ağırbaş, İsmail. “Hastane İşletmelerinde Kapasite Kullanım Oranının Maliyetlere Etkisi: Sağlık Bakanlığı Tokat Doğum Ve Çocuk Bakımevi Hastanesinde Bir Uygulama”. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi 7/2 (April 2004).
JAMA Yiğit V, Ağırbaş İ. Hastane İşletmelerinde Kapasite Kullanım Oranının Maliyetlere Etkisi: Sağlık Bakanlığı Tokat Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesinde Bir Uygulama. HSİD. 2004;7.
MLA Yiğit, Vahit and İsmail Ağırbaş. “Hastane İşletmelerinde Kapasite Kullanım Oranının Maliyetlere Etkisi: Sağlık Bakanlığı Tokat Doğum Ve Çocuk Bakımevi Hastanesinde Bir Uygulama”. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi, vol. 7, no. 2, 2004.
Vancouver Yiğit V, Ağırbaş İ. Hastane İşletmelerinde Kapasite Kullanım Oranının Maliyetlere Etkisi: Sağlık Bakanlığı Tokat Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesinde Bir Uygulama. HSİD. 2004;7(2).