Günümüzde genellikle yağsız etlere karşı bir istek eğilimi göze çarpmaktadır. Bu durum Avrupa ülkelerinin çoğunda,
tavşancılığrn öneminin gittikçe artmasrna ve gelişmesine yol açmrştrr. Ükemizde de 1970-i975 yılları arasında tavşan yetişti
riciliği çok yoğun bir gelişme dönemine girmiş; eksik bilgilerle ve sağlam bir incelemeye dayanmadan tavşan yetiştişmeye başlay- anlarrn Sayrsr kısa zamanda yükselmiştir.
Primary Language | Turkish |
---|---|
Subjects | Zootechny (Other) |
Journal Section | Reviews |
Authors | |
Publication Date | May 30, 1976 |
Submission Date | May 30, 1976 |
Published in Issue | Year 1976 Volume: 5 Issue: 1 |
Creative Commons License Journal of Animal Production is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.