BibTex RIS Cite

Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme

Year 2006, Volume: 8 Issue: 1, 0 - 0, 01.03.2006

Abstract

Sosyal politika ve sosyal sermaye arasındaki ilişki her ikisinin toplumsal kalkınmayı gerçekleştirme hedefine yönelmeleri açısından önemlidir. Bu süreçte sosyal sermaye sosyal politika açısından önemli bir işlevi yerine getirmektedir. Günümüzde sosyal sermaye sosyal politikaların uygulanma aşamasında büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Birçok ülkede bu ilişkiyi geliştirmeye yönelik ciddi çalışmalar yapılmaktadır. Özellikle azgelişmiş ülkeler açısından sosyal sermayenin önemi daha da artmaktadır.

Year 2006, Volume: 8 Issue: 1, 0 - 0, 01.03.2006

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Other ID JA24JB92ZN
Journal Section Articles
Authors

Abdulkadir Şenkal This is me

Publication Date March 1, 2006
Published in Issue Year 2006 Volume: 8 Issue: 1

Cite

APA Şenkal, A. (2006). Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme. ISGUC The Journal of Industrial Relations and Human Resources, 8(1).
AMA Şenkal A. Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme. isguc. March 2006;8(1).
Chicago Şenkal, Abdulkadir. “Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme”. ISGUC The Journal of Industrial Relations and Human Resources 8, no. 1 (March 2006).
EndNote Şenkal A (March 1, 2006) Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme. ISGUC The Journal of Industrial Relations and Human Resources 8 1
IEEE A. Şenkal, “Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme”, isguc, vol. 8, no. 1, 2006.
ISNAD Şenkal, Abdulkadir. “Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme”. ISGUC The Journal of Industrial Relations and Human Resources 8/1 (March 2006).
JAMA Şenkal A. Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme. isguc. 2006;8.
MLA Şenkal, Abdulkadir. “Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme”. ISGUC The Journal of Industrial Relations and Human Resources, vol. 8, no. 1, 2006.
Vancouver Şenkal A. Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme. isguc. 2006;8(1).