BibTex RIS Kaynak Göster

Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme

Yıl 2006, Cilt: 8 Sayı: 1, 0 - 0, 01.03.2006

Öz

Sosyal politika ve sosyal sermaye arasındaki ilişki her ikisinin toplumsal kalkınmayı gerçekleştirme hedefine yönelmeleri açısından önemlidir. Bu süreçte sosyal sermaye sosyal politika açısından önemli bir işlevi yerine getirmektedir. Günümüzde sosyal sermaye sosyal politikaların uygulanma aşamasında büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Birçok ülkede bu ilişkiyi geliştirmeye yönelik ciddi çalışmalar yapılmaktadır. Özellikle azgelişmiş ülkeler açısından sosyal sermayenin önemi daha da artmaktadır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA24JB92ZN
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Abdulkadir Şenkal Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2006
Yayımlandığı Sayı Yıl 2006 Cilt: 8 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Şenkal, A. (2006). Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme. ISGUC The Journal of Industrial Relations and Human Resources, 8(1).
AMA Şenkal A. Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme. isguc. Mart 2006;8(1).
Chicago Şenkal, Abdulkadir. “Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme”. ISGUC The Journal of Industrial Relations and Human Resources 8, sy. 1 (Mart 2006).
EndNote Şenkal A (01 Mart 2006) Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme. ISGUC The Journal of Industrial Relations and Human Resources 8 1
IEEE A. Şenkal, “Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme”, isguc, c. 8, sy. 1, 2006.
ISNAD Şenkal, Abdulkadir. “Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme”. ISGUC The Journal of Industrial Relations and Human Resources 8/1 (Mart 2006).
JAMA Şenkal A. Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme. isguc. 2006;8.
MLA Şenkal, Abdulkadir. “Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme”. ISGUC The Journal of Industrial Relations and Human Resources, c. 8, sy. 1, 2006.
Vancouver Şenkal A. Sosyal Politika Ve Sosyal Sermaye: Sosyal Sermayenin Sosyal Politikaya Etkileri Konusunda Bir Değerlendirme. isguc. 2006;8(1).