BibTex RIS Cite

Vergi Teşvik Tedbirleri ve Yatırım indirimi ile ihracatta Vergi iadesinin Türkiye'de Uygulaması

Year 1980, Issue: 27, 0 - , 05.03.2012

Abstract

       

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Authors

Esfender Korkmaz This is me

Publication Date March 5, 2012
Published in Issue Year 1980 Issue: 27

Cite

APA Korkmaz, E. (2012). Vergi Teşvik Tedbirleri ve Yatırım indirimi ile ihracatta Vergi iadesinin Türkiye’de Uygulaması. Maliye Araştırma Merkezi Konferansları(27).
AMA Korkmaz E. Vergi Teşvik Tedbirleri ve Yatırım indirimi ile ihracatta Vergi iadesinin Türkiye’de Uygulaması. Maliye Araştırma Merkezi Konferansları. March 2012;(27).
Chicago Korkmaz, Esfender. “Vergi Teşvik Tedbirleri Ve Yatırım Indirimi Ile Ihracatta Vergi Iadesinin Türkiye’de Uygulaması”. Maliye Araştırma Merkezi Konferansları, no. 27 (March 2012).
EndNote Korkmaz E (March 1, 2012) Vergi Teşvik Tedbirleri ve Yatırım indirimi ile ihracatta Vergi iadesinin Türkiye’de Uygulaması. Maliye Araştırma Merkezi Konferansları 27
IEEE E. Korkmaz, “Vergi Teşvik Tedbirleri ve Yatırım indirimi ile ihracatta Vergi iadesinin Türkiye’de Uygulaması”, Maliye Araştırma Merkezi Konferansları, no. 27, March2012.
ISNAD Korkmaz, Esfender. “Vergi Teşvik Tedbirleri Ve Yatırım Indirimi Ile Ihracatta Vergi Iadesinin Türkiye’de Uygulaması”. Maliye Araştırma Merkezi Konferansları 27 (March2012).
JAMA Korkmaz E. Vergi Teşvik Tedbirleri ve Yatırım indirimi ile ihracatta Vergi iadesinin Türkiye’de Uygulaması. Maliye Araştırma Merkezi Konferansları. 2012.
MLA Korkmaz, Esfender. “Vergi Teşvik Tedbirleri Ve Yatırım Indirimi Ile Ihracatta Vergi Iadesinin Türkiye’de Uygulaması”. Maliye Araştırma Merkezi Konferansları, no. 27, 2012.
Vancouver Korkmaz E. Vergi Teşvik Tedbirleri ve Yatırım indirimi ile ihracatta Vergi iadesinin Türkiye’de Uygulaması. Maliye Araştırma Merkezi Konferansları. 2012(27).