BibTex RIS Cite

MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER

Year 1983, Volume: 3 Issue: 1, 23 - 31, 04.07.2011

Abstract

ÖZET

Year 1983, Volume: 3 Issue: 1, 23 - 31, 04.07.2011

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Court Decision
Authors

Cemal Şanlı

Publication Date July 4, 2011
Published in Issue Year 1983 Volume: 3 Issue: 1

Cite

APA Şanlı, C. (2011). MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER. Milletlerarası Hukuk Ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni, 3(1), 23-31.
AMA Şanlı C. MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER. Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni. July 2011;3(1):23-31.
Chicago Şanlı, Cemal. “MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER”. Milletlerarası Hukuk Ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni 3, no. 1 (July 2011): 23-31.
EndNote Şanlı C (July 1, 2011) MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER. Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni 3 1 23–31.
IEEE C. Şanlı, “MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER”, Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni, vol. 3, no. 1, pp. 23–31, 2011.
ISNAD Şanlı, Cemal. “MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER”. Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni 3/1 (July 2011), 23-31.
JAMA Şanlı C. MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER. Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni. 2011;3:23–31.
MLA Şanlı, Cemal. “MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER”. Milletlerarası Hukuk Ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni, vol. 3, no. 1, 2011, pp. 23-31.
Vancouver Şanlı C. MİLLETLERARASI HAKEM KARARI-MİLLETLERARASI TİCARİ TAHKİMDE USULE UYGULANACAK HUKUK TARAFLARIN TAHKİM HUKUKUNU SEÇME YETKİSİ-HAKEM KARARININ İPTALİ DAVASININ TENFİZE ETKİSİ - TAHKİM YERİ VE MAHALLİ MAHKEMELER ARASINDAKİ İLİŞKİLER. Milletlerarası Hukuk ve Milletlerarası Özel Hukuk Bülteni. 2011;3(1):23-31.