BibTex RIS Cite

Atatürkçülüğe Dair Yeni Bir Kitap: Büyük Milletin Evladı ve Hizmetkarı Atatürk ve Atatürkçülük (Yazar: Prof. Dr. Sabahattin ÖZEL)

Year 2006, Issue: 9, - , 23.10.2012

Abstract

devletinin çöküş süreci eleştirel ve akılcı bir biçimde anlatılmıştır. Birinci Dünya Savaşı'na giriş, emperyalist güçlerin ekonomik, askeri ve sosyal alanda Osmanlı ülkesini ele geçirmelerinden başlayarak yaşanan çöküş dönemi basına yansımalarıyla anlatmıştır. Balkan Savaşları ve I . Dünya Savaşı sonrasında kaybedilen topraklar, Mondros Mütarekesi ve bütün bu zorlu günlerde Atatürk'ün olaylara bakışı, İstanbul'da Şişli'deki evini karargah gibi kullanıp

Year 2006, Issue: 9, - , 23.10.2012

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Book Reviews
Authors

Hayrünisa Alp This is me

Publication Date October 23, 2012
Published in Issue Year 2006 Issue: 9

Cite

APA Alp, H. (2012). Atatürkçülüğe Dair Yeni Bir Kitap: Büyük Milletin Evladı ve Hizmetkarı Atatürk ve Atatürkçülük (Yazar: Prof. Dr. Sabahattin ÖZEL). Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları(9).
AMA Alp H. Atatürkçülüğe Dair Yeni Bir Kitap: Büyük Milletin Evladı ve Hizmetkarı Atatürk ve Atatürkçülük (Yazar: Prof. Dr. Sabahattin ÖZEL). Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları. October 2012;(9).
Chicago Alp, Hayrünisa. “Atatürkçülüğe Dair Yeni Bir Kitap: Büyük Milletin Evladı Ve Hizmetkarı Atatürk Ve Atatürkçülük (Yazar: Prof. Dr. Sabahattin ÖZEL)”. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları, no. 9 (October 2012).
EndNote Alp H (October 1, 2012) Atatürkçülüğe Dair Yeni Bir Kitap: Büyük Milletin Evladı ve Hizmetkarı Atatürk ve Atatürkçülük (Yazar: Prof. Dr. Sabahattin ÖZEL). Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları 9
IEEE H. Alp, “Atatürkçülüğe Dair Yeni Bir Kitap: Büyük Milletin Evladı ve Hizmetkarı Atatürk ve Atatürkçülük (Yazar: Prof. Dr. Sabahattin ÖZEL)”, Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları, no. 9, October 2012.
ISNAD Alp, Hayrünisa. “Atatürkçülüğe Dair Yeni Bir Kitap: Büyük Milletin Evladı Ve Hizmetkarı Atatürk Ve Atatürkçülük (Yazar: Prof. Dr. Sabahattin ÖZEL)”. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları 9 (October 2012).
JAMA Alp H. Atatürkçülüğe Dair Yeni Bir Kitap: Büyük Milletin Evladı ve Hizmetkarı Atatürk ve Atatürkçülük (Yazar: Prof. Dr. Sabahattin ÖZEL). Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları. 2012.
MLA Alp, Hayrünisa. “Atatürkçülüğe Dair Yeni Bir Kitap: Büyük Milletin Evladı Ve Hizmetkarı Atatürk Ve Atatürkçülük (Yazar: Prof. Dr. Sabahattin ÖZEL)”. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları, no. 9, 2012.
Vancouver Alp H. Atatürkçülüğe Dair Yeni Bir Kitap: Büyük Milletin Evladı ve Hizmetkarı Atatürk ve Atatürkçülük (Yazar: Prof. Dr. Sabahattin ÖZEL). Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları. 2012(9).