BibTex RIS Cite

KUŞDİLİ (KADIKÖY-İSTANBUL) GEÇ KUVATERNER TANATOSÖZUNDA BULUNAN BRİOZOON VE FORAMİNİFER TÜRLERİ İLE BUNLARA BAĞLI OLARAK BÖLGENİN PALEOEKOLOJİSİ

Year 1998, Volume: 11 Issue: 1, - , 16.05.2012

Abstract

                        

Year 1998, Volume: 11 Issue: 1, - , 16.05.2012

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Makaleler
Authors

İsmail ÜNSAL Engin Meriç This is me

Niyazi AVŞAR Oktay Çetin This is me

Publication Date May 16, 2012
Published in Issue Year 1998 Volume: 11 Issue: 1

Cite

APA Engin Meriç, İ. Ü., & Oktay Çetin, N. A. (2012). KUŞDİLİ (KADIKÖY-İSTANBUL) GEÇ KUVATERNER TANATOSÖZUNDA BULUNAN BRİOZOON VE FORAMİNİFER TÜRLERİ İLE BUNLARA BAĞLI OLARAK BÖLGENİN PALEOEKOLOJİSİ. İstanbul Yerbilimleri Dergisi, 11(1).
AMA Engin Meriç İÜ, Oktay Çetin NA. KUŞDİLİ (KADIKÖY-İSTANBUL) GEÇ KUVATERNER TANATOSÖZUNDA BULUNAN BRİOZOON VE FORAMİNİFER TÜRLERİ İLE BUNLARA BAĞLI OLARAK BÖLGENİN PALEOEKOLOJİSİ. İstanbul Yerbilimleri Dergisi. May 2012;11(1).
Chicago Engin Meriç, İsmail ÜNSAL, and Niyazi AVŞAR Oktay Çetin. “KUŞDİLİ (KADIKÖY-İSTANBUL) GEÇ KUVATERNER TANATOSÖZUNDA BULUNAN BRİOZOON VE FORAMİNİFER TÜRLERİ İLE BUNLARA BAĞLI OLARAK BÖLGENİN PALEOEKOLOJİSİ”. İstanbul Yerbilimleri Dergisi 11, no. 1 (May 2012).
EndNote Engin Meriç İÜ, Oktay Çetin NA (May 1, 2012) KUŞDİLİ (KADIKÖY-İSTANBUL) GEÇ KUVATERNER TANATOSÖZUNDA BULUNAN BRİOZOON VE FORAMİNİFER TÜRLERİ İLE BUNLARA BAĞLI OLARAK BÖLGENİN PALEOEKOLOJİSİ. İstanbul Yerbilimleri Dergisi 11 1
IEEE İ. Ü. Engin Meriç and N. A. Oktay Çetin, “KUŞDİLİ (KADIKÖY-İSTANBUL) GEÇ KUVATERNER TANATOSÖZUNDA BULUNAN BRİOZOON VE FORAMİNİFER TÜRLERİ İLE BUNLARA BAĞLI OLARAK BÖLGENİN PALEOEKOLOJİSİ”, İstanbul Yerbilimleri Dergisi, vol. 11, no. 1, 2012.
ISNAD Engin Meriç, İsmail ÜNSAL - Oktay Çetin, Niyazi AVŞAR. “KUŞDİLİ (KADIKÖY-İSTANBUL) GEÇ KUVATERNER TANATOSÖZUNDA BULUNAN BRİOZOON VE FORAMİNİFER TÜRLERİ İLE BUNLARA BAĞLI OLARAK BÖLGENİN PALEOEKOLOJİSİ”. İstanbul Yerbilimleri Dergisi 11/1 (May 2012).
JAMA Engin Meriç İÜ, Oktay Çetin NA. KUŞDİLİ (KADIKÖY-İSTANBUL) GEÇ KUVATERNER TANATOSÖZUNDA BULUNAN BRİOZOON VE FORAMİNİFER TÜRLERİ İLE BUNLARA BAĞLI OLARAK BÖLGENİN PALEOEKOLOJİSİ. İstanbul Yerbilimleri Dergisi. 2012;11.
MLA Engin Meriç, İsmail ÜNSAL and Niyazi AVŞAR Oktay Çetin. “KUŞDİLİ (KADIKÖY-İSTANBUL) GEÇ KUVATERNER TANATOSÖZUNDA BULUNAN BRİOZOON VE FORAMİNİFER TÜRLERİ İLE BUNLARA BAĞLI OLARAK BÖLGENİN PALEOEKOLOJİSİ”. İstanbul Yerbilimleri Dergisi, vol. 11, no. 1, 2012.
Vancouver Engin Meriç İÜ, Oktay Çetin NA. KUŞDİLİ (KADIKÖY-İSTANBUL) GEÇ KUVATERNER TANATOSÖZUNDA BULUNAN BRİOZOON VE FORAMİNİFER TÜRLERİ İLE BUNLARA BAĞLI OLARAK BÖLGENİN PALEOEKOLOJİSİ. İstanbul Yerbilimleri Dergisi. 2012;11(1).