BibTex RIS Cite

Melez (Hybrid) yöntem ile iki boyutlu akustik dalga alanı hesabı ve tekrarlı yansımaları içeren dalga alanı hesabı denemeleri

Year 1995, Volume: 9 Issue: 1, - , 01.06.1995

Abstract

Melez (Hybrid) yöntem ile iki boyutlu akustik dalga alanı hesabı ve tekrarlı yansımaları içeren dalga alanı hesabı denemeleri

Year 1995, Volume: 9 Issue: 1, - , 01.06.1995

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Selma Kadioğlu Coşkun This is me

Turan Kayıran This is me

Publication Date June 1, 1995
Published in Issue Year 1995 Volume: 9 Issue: 1

Cite

APA Coşkun, S. K., & Kayıran, T. (1995). Melez (Hybrid) yöntem ile iki boyutlu akustik dalga alanı hesabı ve tekrarlı yansımaları içeren dalga alanı hesabı denemeleri. Jeofizik Dergisi, 9(1).
AMA Coşkun SK, Kayıran T. Melez (Hybrid) yöntem ile iki boyutlu akustik dalga alanı hesabı ve tekrarlı yansımaları içeren dalga alanı hesabı denemeleri. Jeofizik Dergisi. June 1995;9(1).
Chicago Coşkun, Selma Kadioğlu, and Turan Kayıran. “Melez (Hybrid) yöntem Ile Iki Boyutlu Akustik Dalga Alanı Hesabı Ve Tekrarlı yansımaları içeren Dalga Alanı Hesabı Denemeleri”. Jeofizik Dergisi 9, no. 1 (June 1995).
EndNote Coşkun SK, Kayıran T (June 1, 1995) Melez (Hybrid) yöntem ile iki boyutlu akustik dalga alanı hesabı ve tekrarlı yansımaları içeren dalga alanı hesabı denemeleri. Jeofizik Dergisi 9 1
IEEE S. K. Coşkun and T. Kayıran, “Melez (Hybrid) yöntem ile iki boyutlu akustik dalga alanı hesabı ve tekrarlı yansımaları içeren dalga alanı hesabı denemeleri”, Jeofizik Dergisi, vol. 9, no. 1, 1995.
ISNAD Coşkun, Selma Kadioğlu - Kayıran, Turan. “Melez (Hybrid) yöntem Ile Iki Boyutlu Akustik Dalga Alanı Hesabı Ve Tekrarlı yansımaları içeren Dalga Alanı Hesabı Denemeleri”. Jeofizik Dergisi 9/1 (June 1995).
JAMA Coşkun SK, Kayıran T. Melez (Hybrid) yöntem ile iki boyutlu akustik dalga alanı hesabı ve tekrarlı yansımaları içeren dalga alanı hesabı denemeleri. Jeofizik Dergisi. 1995;9.
MLA Coşkun, Selma Kadioğlu and Turan Kayıran. “Melez (Hybrid) yöntem Ile Iki Boyutlu Akustik Dalga Alanı Hesabı Ve Tekrarlı yansımaları içeren Dalga Alanı Hesabı Denemeleri”. Jeofizik Dergisi, vol. 9, no. 1, 1995.
Vancouver Coşkun SK, Kayıran T. Melez (Hybrid) yöntem ile iki boyutlu akustik dalga alanı hesabı ve tekrarlı yansımaları içeren dalga alanı hesabı denemeleri. Jeofizik Dergisi. 1995;9(1).