BibTex RIS Cite

Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods

Year 2006, Volume: 3 Issue: 1, 1 - 7, 01.03.2006

Abstract

References

  • Anonymous, 1993. Çocuk Maması Analiz Metodları, Turkish Standard No:10949.
  • Artık,N.,S.Velioglu, 1993. Bazı Pekmez Örneklerinin Standarda Uygunluğunun Belirlenmesi Üzerine Araştırma, Standart 32, 51-54.
  • Düzgünes, O., T.Kesici, O.Kavuncu, and F.Gurbuz, 1987. Araştırma ve Deneme Metotları, A.U. Ziraat Fakültesi Yayınları, No:102, Ankara.
  • Eksi, A., N.Artik, 1984. Pestil İşleme Tekniği ve Kimyasal Bileşimi, pp 273-276, Ankara.
  • Gokalp, H., Y.Kaya, M.Tulek ve Y.Zorba, 1993. Et ve Ürünlerinde Kalite Kontrolü ve Laboratuar Uygulamaları Kılavuzu, Atatürk Üniversitesi Yayın No: 318, Ders Kitabı Serisi No:69, pp 105-106, Erzurum.
  • Gökce,K.,M.Cizmeci, 1965. Pekmez, Tarım Bakanlığı Ziraat İşleri Genel Müd. Yayınları A- 109, pp 5, Akın Matbaası, Ankara.
  • Güven, S., 1982. 3. Gıda Kongresi, Gıda Tekniği Derneği, Yayın No:4, pp 10-12, Ankara.
  • Kavas, A., 1990. Sağlıklı Beslenmede Kuru İncir ve Çekirdeksiz Kuru Üzümün Önemi Semineri, İzmir Tic.Odası, Tariş Bank Genel Müd. Yayın No:1990/2, pp 53-65, İzmir.
  • Köylü, M., 1997, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müd. Yay., pp 1- 17, No:64, Manisa.
  • Pomeranz, Y., C.E.Meloan, 1977. Food Analysis The Ary And Practica, pp 709-709, The Avi Publishing Company Inc., Connecticut.
  • Soysal, I., 2000. Biyometrinin Prensipleri, Trakya Üniversitesi Tekirdag Ziraat Fakültesi Yayınları, Yayın No:95, pp 52-65 Tekirdağ.
  • Tekeli,S.T., 1965. Ziraat Sanatları, AÜ.Zir.Fak.Yay:237, pp 8-15, Ankara.
  • Üstun, S., I.Tosun, 1997. Pekmezlerin Bileşimi, Gıda Dergisi 22(6), 417-423.

Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods

Year 2006, Volume: 3 Issue: 1, 1 - 7, 01.03.2006

Abstract

ölçüde etkilenirken, demir miktarındaki değişim önemli bulunmamıştır. Ayrıca, depolama koşulları sodyum, çinko ve demir miktarlarındaki değişimi önemli ölçüde etkilememiştir

References

  • Anonymous, 1993. Çocuk Maması Analiz Metodları, Turkish Standard No:10949.
  • Artık,N.,S.Velioglu, 1993. Bazı Pekmez Örneklerinin Standarda Uygunluğunun Belirlenmesi Üzerine Araştırma, Standart 32, 51-54.
  • Düzgünes, O., T.Kesici, O.Kavuncu, and F.Gurbuz, 1987. Araştırma ve Deneme Metotları, A.U. Ziraat Fakültesi Yayınları, No:102, Ankara.
  • Eksi, A., N.Artik, 1984. Pestil İşleme Tekniği ve Kimyasal Bileşimi, pp 273-276, Ankara.
  • Gokalp, H., Y.Kaya, M.Tulek ve Y.Zorba, 1993. Et ve Ürünlerinde Kalite Kontrolü ve Laboratuar Uygulamaları Kılavuzu, Atatürk Üniversitesi Yayın No: 318, Ders Kitabı Serisi No:69, pp 105-106, Erzurum.
  • Gökce,K.,M.Cizmeci, 1965. Pekmez, Tarım Bakanlığı Ziraat İşleri Genel Müd. Yayınları A- 109, pp 5, Akın Matbaası, Ankara.
  • Güven, S., 1982. 3. Gıda Kongresi, Gıda Tekniği Derneği, Yayın No:4, pp 10-12, Ankara.
  • Kavas, A., 1990. Sağlıklı Beslenmede Kuru İncir ve Çekirdeksiz Kuru Üzümün Önemi Semineri, İzmir Tic.Odası, Tariş Bank Genel Müd. Yayın No:1990/2, pp 53-65, İzmir.
  • Köylü, M., 1997, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müd. Yay., pp 1- 17, No:64, Manisa.
  • Pomeranz, Y., C.E.Meloan, 1977. Food Analysis The Ary And Practica, pp 709-709, The Avi Publishing Company Inc., Connecticut.
  • Soysal, I., 2000. Biyometrinin Prensipleri, Trakya Üniversitesi Tekirdag Ziraat Fakültesi Yayınları, Yayın No:95, pp 52-65 Tekirdağ.
  • Tekeli,S.T., 1965. Ziraat Sanatları, AÜ.Zir.Fak.Yay:237, pp 8-15, Ankara.
  • Üstun, S., I.Tosun, 1997. Pekmezlerin Bileşimi, Gıda Dergisi 22(6), 417-423.
There are 13 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

S. Kayişoğlu M. Demirci This is me

Publication Date March 1, 2006
Submission Date November 3, 2014
Published in Issue Year 2006 Volume: 3 Issue: 1

Cite

APA Demirci, S. K. M. (2006). Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi, 3(1), 1-7.
AMA Demirci SKM. Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods. JOTAF. March 2006;3(1):1-7.
Chicago Demirci, S. Kayişoğlu M. “Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods”. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 3, no. 1 (March 2006): 1-7.
EndNote Demirci SKM (March 1, 2006) Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 3 1 1–7.
IEEE S. K. M. Demirci, “Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods”, JOTAF, vol. 3, no. 1, pp. 1–7, 2006.
ISNAD Demirci, S. Kayişoğlu M. “Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods”. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi 3/1 (March 2006), 1-7.
JAMA Demirci SKM. Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods. JOTAF. 2006;3:1–7.
MLA Demirci, S. Kayişoğlu M. “Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods”. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 3, no. 1, 2006, pp. 1-7.
Vancouver Demirci SKM. Effects of Storage Time and Condition on Mineral Contents of Grape Pekmez Produced by Vacuum and Classical Methods. JOTAF. 2006;3(1):1-7.