ÖĞRETMEN ADAYLARININ BİTKİLERDE SOLUNUM-FOTOSENTEZ KONUSUNDAKİ BİLGİ DÜZEYLERİNİN KAVRAM KARİKATÜRLERİYLE BELİRLENMESİ VE FARKLI DEĞİŞKENLERE GÖRE ANALİZİ
Abstract
Keywords
References
- Acar, M. ve Anıl, D. (2009). Sınıf öğretmenlerinin performans değerlendirme sürecindeki değerlendirme yöntemlerini kullanabilme yeterlikleri, karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri. TÜBAV Bilim Dergisi, 2 (3), 354-363.
- Akamca. G., Ellez. A. M. ve Hamurcu. H. (2009). Effects of computer aided concept cartoons on learning outcomes. Procedia Social and Behavioral Sciences 1, 296- 301.
- Akgün, A. ve Aydın, M. (2009) Erime ve çözünme konusundaki kavram yanılgılarının ve bilgi eksikliklerinin giderilmesinde yapılandırmacı öğrenme yaklaşımına dayalı grup çalışmasının kullanılması. Electronic Journal of Social Sciences, 27 (8), 190- 201.
- Bacanak, A., Küçük, M. ve Çepni, S. (2004). İlköğretim öğrencilerinin fotosentez ve solunum konularındaki kavram yanılgılarının belirlenmesi: Trabzon örneklemi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 17, 67-80.
- Balım, A. G., İnel, D. ve Evrekli, E. (2008). Fen öğretiminde kavram karikatürü kullanımının öğrencilerin akademik başarılarına ve sorgulayıcı öğrenme becerileri algılarına etkisi. İlköğretim Online, 7 (1), 188–202.
- Birişçi, S., Metin, M. ve Karakaş, M. (2010). Pre-service elementary teachers’ views on concept cartoons: A sample from Turkey. Middle-East Journal of Scientific Research, 5 (2), 91-97.
- Büyüköztürk, Ş. (2010). Sosyal bilimler için veri analizi el kitabı. Ankara: PegemA Yayıncılık
- Çakıcı, Y. (2007). Bilimsel araştırma yaklaşımları. D. Ekiz (Ed.), Bilimsel araştırma yöntemler içinde (s.45-60). İstanbul: Lisans Yayıncılık.
Details
Primary Language
Turkish
Subjects
-
Journal Section
-
Authors
Fatma Ören
This is me
Pınar Karatekin
This is me
Şule Erdem
This is me
Ümmühan Ormancı
This is me
Publication Date
August 1, 2012
Submission Date
-
Acceptance Date
-
Published in Issue
Year 2012 Volume: 13 Number: 3