Research Article
BibTex RIS Cite
Year 2016, Volume: 9 Issue: 2, 23 - 25, 29.12.2016

Abstract

References

  • Barros L, Cruz T, Baptista P, Estevinho LM, Ferreira IC 2008. Wild and commercial mushrooms as source of nutrients and nutraceuticals. Food Chemistry and Toxicology, 46: 2742 2747.

Taze ve Kurutulmuş Ramaria flava Örneklerinde Vitamin E Miktarının Belirlenmesi

Year 2016, Volume: 9 Issue: 2, 23 - 25, 29.12.2016

Abstract

Çalışmada, ekonomik değere sahip olan Ramaria flava’nın taze ve kurutulmuş numunelerinde vitamin E miktarları analiz edilmiştir. Elde edilen sonuçlara göre vitamin E miktarı taze numunede 22.05 mg/kg doku bulunurken, kurutulmuş mantar numunesinde 21.36 mg/kg doku bulunmuştur.

References

  • Barros L, Cruz T, Baptista P, Estevinho LM, Ferreira IC 2008. Wild and commercial mushrooms as source of nutrients and nutraceuticals. Food Chemistry and Toxicology, 46: 2742 2747.
There are 1 citations in total.

Details

Journal Section Articles
Authors

Mahfuz Elmastaş This is me

İbrahim Türkekul

Publication Date December 29, 2016
Submission Date September 7, 2017
Published in Issue Year 2016 Volume: 9 Issue: 2

Cite

APA Elmastaş, M., & Türkekul, İ. (2016). Taze ve Kurutulmuş Ramaria flava Örneklerinde Vitamin E Miktarının Belirlenmesi. Kafkas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 9(2), 23-25.