APA |
Baltacıoğlu, C., Temzisoy, B., Kanbur, M., Doğan, M., vd. (2020). HİNDİBA (Cichorium intybus L.) KÖKÜ EKSTRAKTI VE TRABZON HURMASI (Diospyros kaki L.) TOZUNUN KEK ÜRETİMİNDE KULLANILMASI VE KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, 9(1), 297-307. https://doi.org/10.28948/ngumuh.623417 |
|
AMA |
Baltacıoğlu C, Temzisoy B, Kanbur M, Doğan M, İbili S. HİNDİBA (Cichorium intybus L.) KÖKÜ EKSTRAKTI VE TRABZON HURMASI (Diospyros kaki L.) TOZUNUN KEK ÜRETİMİNDE KULLANILMASI VE KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ. NÖHÜ Müh. Bilim. Derg. Ocak 2020;9(1):297-307. doi:10.28948/ngumuh.623417 |
|
Chicago |
Baltacıoğlu, Cem, Betül Temzisoy, Mustafa Kanbur, Merve Doğan, ve Sena İbili. “HİNDİBA (Cichorium Intybus L.) KÖKÜ EKSTRAKTI VE TRABZON HURMASI (Diospyros Kaki L.) TOZUNUN KEK ÜRETİMİNDE KULLANILMASI VE KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ”. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi 9, sy. 1 (Ocak 2020): 297-307. https://doi.org/10.28948/ngumuh.623417. |
|
EndNote |
Baltacıoğlu C, Temzisoy B, Kanbur M, Doğan M, İbili S (01 Ocak 2020) HİNDİBA (Cichorium intybus L.) KÖKÜ EKSTRAKTI VE TRABZON HURMASI (Diospyros kaki L.) TOZUNUN KEK ÜRETİMİNDE KULLANILMASI VE KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi 9 1 297–307. |
|
IEEE |
C. Baltacıoğlu, B. Temzisoy, M. Kanbur, M. Doğan, ve S. İbili, “HİNDİBA (Cichorium intybus L.) KÖKÜ EKSTRAKTI VE TRABZON HURMASI (Diospyros kaki L.) TOZUNUN KEK ÜRETİMİNDE KULLANILMASI VE KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ”, NÖHÜ Müh. Bilim. Derg., c. 9, sy. 1, ss. 297–307, 2020, doi: 10.28948/ngumuh.623417. |
|
ISNAD |
Baltacıoğlu, Cem vd. “HİNDİBA (Cichorium Intybus L.) KÖKÜ EKSTRAKTI VE TRABZON HURMASI (Diospyros Kaki L.) TOZUNUN KEK ÜRETİMİNDE KULLANILMASI VE KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ”. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi 9/1 (Ocak 2020), 297-307. https://doi.org/10.28948/ngumuh.623417. |
|
JAMA |
Baltacıoğlu C, Temzisoy B, Kanbur M, Doğan M, İbili S. HİNDİBA (Cichorium intybus L.) KÖKÜ EKSTRAKTI VE TRABZON HURMASI (Diospyros kaki L.) TOZUNUN KEK ÜRETİMİNDE KULLANILMASI VE KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ. NÖHÜ Müh. Bilim. Derg. 2020;9:297–307. |
|
MLA |
Baltacıoğlu, Cem vd. “HİNDİBA (Cichorium Intybus L.) KÖKÜ EKSTRAKTI VE TRABZON HURMASI (Diospyros Kaki L.) TOZUNUN KEK ÜRETİMİNDE KULLANILMASI VE KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ”. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, c. 9, sy. 1, 2020, ss. 297-0, doi:10.28948/ngumuh.623417. |
|
Vancouver |
Baltacıoğlu C, Temzisoy B, Kanbur M, Doğan M, İbili S. HİNDİBA (Cichorium intybus L.) KÖKÜ EKSTRAKTI VE TRABZON HURMASI (Diospyros kaki L.) TOZUNUN KEK ÜRETİMİNDE KULLANILMASI VE KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ. NÖHÜ Müh. Bilim. Derg. 2020;9(1):297-30. |
|