BibTex RIS Cite

Üç Boyutlu Kontenjans Tablolarının Analizinde Log-Linear Modellerin Kullanımı ve Trafik Kazalarına Uygulanması

Year 2001, Volume: 2 Issue: 2, - , 01.06.2001

Abstract

Üç Boyutlu Kontenjans Tablolarının Analizinde Log-Linear Modellerin Kullanımı ve Trafik Kazalarına Uygulanması

Year 2001, Volume: 2 Issue: 2, - , 01.06.2001

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Yrd. Doç. Dr. Veysel Yılmaz Ve Yrd. Doç. - This is me

Publication Date June 1, 2001
Submission Date December 12, 2014
Published in Issue Year 2001 Volume: 2 Issue: 2

Cite

APA -, Y. D. D. V. Y. V. Y. D. (2001). Üç Boyutlu Kontenjans Tablolarının Analizinde Log-Linear Modellerin Kullanımı ve Trafik Kazalarına Uygulanması. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 2(2).
AMA - YDDVYVYD. Üç Boyutlu Kontenjans Tablolarının Analizinde Log-Linear Modellerin Kullanımı ve Trafik Kazalarına Uygulanması. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. June 2001;2(2).
Chicago -, Yrd. Doç. Dr. Veysel Yılmaz Ve Yrd. Doç. “Üç Boyutlu Kontenjans Tablolarının Analizinde Log-Linear Modellerin Kullanımı Ve Trafik Kazalarına Uygulanması”. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 2, no. 2 (June 2001).
EndNote - YDDVYVYD (June 1, 2001) Üç Boyutlu Kontenjans Tablolarının Analizinde Log-Linear Modellerin Kullanımı ve Trafik Kazalarına Uygulanması. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 2 2
IEEE Y. D. D. V. Y. V. Y. D. -, “Üç Boyutlu Kontenjans Tablolarının Analizinde Log-Linear Modellerin Kullanımı ve Trafik Kazalarına Uygulanması”, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 2, no. 2, 2001.
ISNAD -, Yrd. Doç. Dr. Veysel Yılmaz Ve Yrd. Doç. “Üç Boyutlu Kontenjans Tablolarının Analizinde Log-Linear Modellerin Kullanımı Ve Trafik Kazalarına Uygulanması”. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 2/2 (June 2001).
JAMA - YDDVYVYD. Üç Boyutlu Kontenjans Tablolarının Analizinde Log-Linear Modellerin Kullanımı ve Trafik Kazalarına Uygulanması. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. 2001;2.
MLA -, Yrd. Doç. Dr. Veysel Yılmaz Ve Yrd. Doç. “Üç Boyutlu Kontenjans Tablolarının Analizinde Log-Linear Modellerin Kullanımı Ve Trafik Kazalarına Uygulanması”. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 2, no. 2, 2001.
Vancouver - YDDVYVYD. Üç Boyutlu Kontenjans Tablolarının Analizinde Log-Linear Modellerin Kullanımı ve Trafik Kazalarına Uygulanması. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. 2001;2(2).