Research Article
BibTex RIS Cite

Bireylerin Kredi Kartına Bakış Açıları ve Sosyo-Ekonomik Nitelikleri Bakımından Karşılaştırılmasına Yönelik Uygulama Çalışması

Year 2006, Volume: 7 Issue: 1, - , 01.03.2006

Abstract

Bireylerin Kredi Kartına Bakış Açıları ve Sosyo-Ekonomik Nitelikleri Bakımından Karşılaştırılmasına Yönelik Uygulama Çalışması

Year 2006, Volume: 7 Issue: 1, - , 01.03.2006

Abstract

Bu çalışmada Eskişehir'deki bireylerin kredi kartı kullanImIna yönelik düşüncelerinin belirlenmesi amaçlanmıştır. Bu amaca yönelik olarak hazırlanan bir anket ile bireylerin çeşitli sosyo-ekonomik nitelikleri ile kredi kartı kullanımına yönelik düşünceleri hakkında veriler derlemııiştir. Derlenen veriler ile kredi kartı kullanımı ve sosyo—ekonomik nitelikler arasında farklılık olup olmadığı Varyans Analizi, [ testi ve çoklu uygunluk analizi uygulanarak belirlenmiştir

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Hülya Şen This is me

Fatih Çemrek Ve Özer Özaydın This is me

Publication Date March 1, 2006
Submission Date December 12, 2014
Published in Issue Year 2006 Volume: 7 Issue: 1

Cite

APA Şen, H., & Özaydın, F. Ç. V. Ö. (2006). Bireylerin Kredi Kartına Bakış Açıları ve Sosyo-Ekonomik Nitelikleri Bakımından Karşılaştırılmasına Yönelik Uygulama Çalışması. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 7(1).
AMA Şen H, Özaydın FÇVÖ. Bireylerin Kredi Kartına Bakış Açıları ve Sosyo-Ekonomik Nitelikleri Bakımından Karşılaştırılmasına Yönelik Uygulama Çalışması. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. March 2006;7(1).
Chicago Şen, Hülya, and Fatih Çemrek Ve Özer Özaydın. “Bireylerin Kredi Kartına Bakış Açıları Ve Sosyo-Ekonomik Nitelikleri Bakımından Karşılaştırılmasına Yönelik Uygulama Çalışması”. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 7, no. 1 (March 2006).
EndNote Şen H, Özaydın FÇVÖ (March 1, 2006) Bireylerin Kredi Kartına Bakış Açıları ve Sosyo-Ekonomik Nitelikleri Bakımından Karşılaştırılmasına Yönelik Uygulama Çalışması. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 7 1
IEEE H. Şen and F. Ç. V. Ö. Özaydın, “Bireylerin Kredi Kartına Bakış Açıları ve Sosyo-Ekonomik Nitelikleri Bakımından Karşılaştırılmasına Yönelik Uygulama Çalışması”, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 7, no. 1, 2006.
ISNAD Şen, Hülya - Özaydın, Fatih Çemrek Ve Özer. “Bireylerin Kredi Kartına Bakış Açıları Ve Sosyo-Ekonomik Nitelikleri Bakımından Karşılaştırılmasına Yönelik Uygulama Çalışması”. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 7/1 (March 2006).
JAMA Şen H, Özaydın FÇVÖ. Bireylerin Kredi Kartına Bakış Açıları ve Sosyo-Ekonomik Nitelikleri Bakımından Karşılaştırılmasına Yönelik Uygulama Çalışması. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. 2006;7.
MLA Şen, Hülya and Fatih Çemrek Ve Özer Özaydın. “Bireylerin Kredi Kartına Bakış Açıları Ve Sosyo-Ekonomik Nitelikleri Bakımından Karşılaştırılmasına Yönelik Uygulama Çalışması”. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol. 7, no. 1, 2006.
Vancouver Şen H, Özaydın FÇVÖ. Bireylerin Kredi Kartına Bakış Açıları ve Sosyo-Ekonomik Nitelikleri Bakımından Karşılaştırılmasına Yönelik Uygulama Çalışması. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. 2006;7(1).